Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Cioteczkom i zwierzakom dużo zdrowia, szczęścia i radości oraz wielu wspólnych chwil razem.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Spóźniłam się w tym roku z życzeniami trochę mnie zakręciło, ale pozdrawiam wszystkich poświątecznie i przed Nowym Rokiem stawię się z życzeniami punktualnie.
Trochę prywaty - przepraszam. Bardzo proszę o podrzucanie tego wątku viewtopic.php?f=1&t=121939 Sprawa bardzo pilna. Szukamy transportu dla koteczki ze schroniska w Świnoujściu.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witamy, witamy, a my w zasadzie jeszcze w trakcie świat. Para z nas mieszana, wiec jedne świeta minęły, a teraz świetujemy drugie Życie jak w Madrycie tylko tyłek rośnie A futrom w to graj, bo druga tura smakołyków przyszła
Wiem, pamiętam I jeszcze raz życzę Wesołych Świąt!
U nas też doopki napasione, a futra rozrabiają jak nakręcone Wiosna, panie idzie, czy co?
Heloł u nas nuda znaczy jak zwykle : Saszka tłucze się z Waflem, Tośka poluje na sikorki ( dobrze, że przez szybę ), Bromcia nie odstępuje na krok Dużego, Czorcik postanowiła zamieszkać w wannie, a Asek jak to Asek ma to całe towarzystwo w poważaniu i najchętniej to by siedział u mnie na rękach Co dobrego u Was ?