H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 23, 2010 17:03 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Jaka śliczna fotka z życzeniami - dziękujemy!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw gru 23, 2010 17:03 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Meo będzie miał założoną rurkę jednak. Kiepsko oddycha :( ... Czekam na telefon od profesora.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw gru 23, 2010 17:06 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

:( , Meoniku .................... :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 23, 2010 17:09 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Nie wiem, czy to odciągnięcie się zerwało? Kilka dni temu oddychał na pewno sam. I to cichutko :( .

Marcelibu

Post » Czw gru 23, 2010 17:17 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Może faktycznie coś wymaga jakiejś poprawy ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 23, 2010 17:53 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Zalewa się tym lepiącym śluzem z drzewa oskrzelowego. Wykichuje przez dziurkę i wtedy, przy zalepieniu zaczyna się dramat z oddychaniem. Co chwile mu czyszczę, czekając na telefon od profesora.
Jeżeli oderwało się odciągnięcie i przyszycie tej chrząstki, to już nie będziemy więcej operować. Ja już Meo nie będę męczyć. Nie rozumiem, naprawdę oddychał przez nosek. Może problem jest w tym lepiącym się śluzie? On zakleja drogi oddechowe?

Marcelibu

Post » Czw gru 23, 2010 19:24 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Monika trzymajcie sie..
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw gru 23, 2010 19:46 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Meoniku :ok: :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw gru 23, 2010 20:00 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Dopiero doczytałam. Dla Meo wielkie kciuki. :ok:

Bierka

Od: Śro mar 28, 2007 19:59

Post » Czw gru 23, 2010 20:12 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Meosiu, Monia- trzymajcie sie :(
i niech...
Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw gru 23, 2010 20:57 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

nadchodzą Święta a z nimi czas cudów... Na pewno będzie dobrze, na pewno :ok:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 23, 2010 21:01 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Musi być dobrze, my z Draniami też o Was myślimy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw gru 23, 2010 22:49 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Wytrzymałam ciśnienie, mimo, że Meo podduszał się nieźle. Problem jest chyba w tym bardzo lepkim śluzie, wydobywającym się z dziurki w tchawicy. Rurka na pewno drażniła i powodowała jego większy wypływ jednocześnie go blokując. Po wyjęciu rurki wypływ był większy i chyba zakleił górne drogi oddechowe, bo Meo nie oddychał przez nos (co "umie"), tylko ciągle tą zalepiającą się dziurką. To oczywiście moja logika, ale chyba faktycznie tak było, bo Meo oddycha od kilku godzin cicho noskiem, czasem tylko przez dziurkę, którą przestałam mu już tak często przemywać (wcześniej co kilka minut). Ciągle coś robię w kuchni, matka też ma infekcję z katarem i co chwilę zaglądam do jej pokoju nasłuchując. Dałam Meo mięska przed chwilą - ładnie zjadł, oczyściłam dziurkę.
Profesora "odwołałam", choć wyrwałam go z zakupów, z kolejki ze sklepu :twisted: . Ja nie wiem, że profesor Galanty mnie jeszcze nie strzelił w nos i dziwię się, że jeszcze odbiera moje telefony. Naprawdę ma niesamowitą cierpliwość :mrgreen: . Kochany Lekarz!!!! :D

Marcelibu

Post » Czw gru 23, 2010 22:53 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Kochani - dziękuję Wam pięknie za życzenia. Ja nie mam w tym roku głowy, ciągle coś się dzieje, nie mogę się skupić, czy usiąść spokojnie. Proszę - wybaczcie, że tą drogą złożę Wam życzenia:
dobrych Świąt, żeby Narodzone Dziecię miało
Was Wszystkich w swojej opiece,
żeby Wasze życie jaśniało, było dobre i piękne.
Każdego z Was gorąco ściskam, dziękując za obecność i wsparcie.
Bądźcie zdrowi i żeby Wasze życzenia się spełniały!

Marcelibu

Post » Czw gru 23, 2010 22:57 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]