Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 9:12 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Rudaa pisze:
dagmara-olga pisze:a jak sprawy z DT?

A co je Leon?

Leoś połyka w całości chrupki RC i zapija wodą :ryk: do tego od czasu do czasu poczęstuje się pasztecikiem z Animondy. Mam nadzieję, że to rozwolnienie to tylko chwilowa niedyspozycja.
Ustaliłam z Panią doktor, że ostatecznie można tą ostatnią dawkę Solcoserylu zamiast w poniedziałek po świętach podać 2 dni później czyli w środę, a skoro tak to się zastanawiam czy w ogóle nie zapakować go na święta w transporterek i nie zabrać ze sobą do domu :roll:

Zastanawiaj się porządnie :mrgreen:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto gru 21, 2010 9:13 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

felin pisze:
Kruszyna pisze: Niestety jest problem z weterynarzem - Pani mieszka w miejscowości za Oleśnicą, jest tam tylko jeden gabinet weterynaryjny i... lekarz wyjeżdża na święta :cry::

A Pani może dojechać do Twardogóry? Jeśli tak, to tam jest kilku weterynarzy i na bank wszyscy na święta nie wyjeżdżają. Jeden z nich, czyli moja koleżanka, jeździ też na wizyty domowe. Nie wiem jakie ma plany świąteczne, ale mogę spytać. Albo Pani może sama zadzwonić - wet. nazywa się Renata Lisek i figuruje na jakiejś stronie Twardogóry.

Przekażę jej, jak tylko zapadnie ostateczna decyzja w sprawie Leosia :ok:

Rudaa, ode mnie też niedługo wpłynie jakaś kwota z bazarku :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto gru 21, 2010 12:50 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Słuchajcie, kolega mieszka we Wrocławiu i jak usłyszał o kocie na TDT to powiedział, że może zapytać rodzinę. U niego był swego czasu kot (jak kolega był mały), kolega nie ma wobec nich szczególnie gorących uczuć, co nie zmienia faktu, że jak u mnie w gościach kot zasikał mu cały bagaż, to wzruszył ramionami i do dziś jest to zabawna anegdota ;)
Pytania:
- czy jesteście zainteresowani takim średnio kociodoświadczonym TDT na czas tego wyjazdu? Bo Leoś powinien już w miarę zjadać, nie potrzebować zastrzyków, ew. tabletki przyjmować w jedzeniu
- na ile to by było?
- czy Leoś spełnia warunki...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 21, 2010 13:29 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Mam nadzieję że biegunka minie.... Trzymam kciuki za Leosia :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 21, 2010 13:31 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Szalony Kot pisze:Słuchajcie, kolega mieszka we Wrocławiu i jak usłyszał o kocie na TDT to powiedział, że może zapytać rodzinę. U niego był swego czasu kot (jak kolega był mały), kolega nie ma wobec nich szczególnie gorących uczuć, co nie zmienia faktu, że jak u mnie w gościach kot zasikał mu cały bagaż, to wzruszył ramionami i do dziś jest to zabawna anegdota ;)
Pytania:
- czy jesteście zainteresowani takim średnio kociodoświadczonym TDT na czas tego wyjazdu? Bo Leoś powinien już w miarę zjadać, nie potrzebować zastrzyków, ew. tabletki przyjmować w jedzeniu
- na ile to by było?

Najprawdopodobniej zabiorę ze sobą Leona na święta do domu. Składa się na to kilka faktów i po ich przeanalizowaniu stwierdziłam, że mimo wszystko lepiej będzie nie zmieniać mu DT na święta. Mam nadzieję, że rodzina nie dostanie zawału. Czy ktoś ma pożyczyć transporterek dla Leosia, bo mój będzie zajęty przez Ardę.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Wto gru 21, 2010 13:34 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Rudaa pisze:
Szalony Kot pisze:Słuchajcie, kolega mieszka we Wrocławiu i jak usłyszał o kocie na TDT to powiedział, że może zapytać rodzinę. U niego był swego czasu kot (jak kolega był mały), kolega nie ma wobec nich szczególnie gorących uczuć, co nie zmienia faktu, że jak u mnie w gościach kot zasikał mu cały bagaż, to wzruszył ramionami i do dziś jest to zabawna anegdota ;)
Pytania:
- na ile to by było?

Najprawdopodobniej zabiorę ze sobą Leona na święta do domu. Składa się na to kilka faktów i po ich przeanalizowaniu stwierdziłam, że mimo wszystko lepiej będzie nie zmieniać mu DT na święta. Mam nadzieję, że rodzina nie dostanie zawału. Czy ktoś ma pożyczyć transporterek dla Leosia, bo mój będzie zajęty przez Ardę.

Super :ok: Myślę, że dla Leosia to najlepsze rozwiązanie :1luvu:
Niestety transporterka nie mogę pożyczyć bo pożyczam znajomym, którzy też 2 kotki mają i na Święta wyjeżdżają :?

Agness78

Post » Wto gru 21, 2010 13:57 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

torba - taka specjalna tekstylna do transportu kota. Moi rodzice chyba mogą pożyczyć ale pilnie trzeba by ich łapać - są tylko do jutra do 9.00 w domu. Dajcie mi znać
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 21, 2010 16:04 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

ja też chyba jakiś mam :oops: ... u Beaty jest mój taki duży... wygodny..

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 21, 2010 16:18 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Rudaa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto gru 21, 2010 16:20 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Pytania:
- na ile to by było?

Pamiętajcie o tym, DT jak na lekarstwo!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 21, 2010 16:34 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

jessi74 pisze:ja też chyba jakiś mam :oops: ... u Beaty jest mój taki duży... wygodny..

To by było super jakbym mogła go na święta pożyczyć. Jutro i w czwartek jestem z Leonem w Arce na zastrzyku. Może dałoby radę go tam podrzucić? Leoś to stosunkowo duży kot, no i w samochodzie w transporterku wygodniej niż w torbie, ale dziękuje dagmara-olga za zainteresowanie :ok:
A u Leosia koopa dalej luźna :| nie wiadomo od czego (ja podejrzewam podany w piątek antybiotyk) więc pozostaje czekać i cieszyć się że to jeszcze nie biegunka. U moich tymczasów zawsze tak jak nie urok to... :evil:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Wto gru 21, 2010 16:36 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Szalony Kot pisze:Czyli kolegę odwoływać? :>

Tak, ale dziękuję za chęci. Leoś zdecydowanie nie nadaje się w tym stanie do niedoświadczonego DT.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Wto gru 21, 2010 19:08 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Potrzebuję na cito nr konta Rudaa
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto gru 21, 2010 19:34 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Mruczeńka1981 pisze:Potrzebuję na cito nr konta Rudaa

puściłam Ci PW :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]