H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 18, 2010 22:10 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Musi być :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 18, 2010 23:47 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

trzymamy :ok:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 19, 2010 8:10 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Monia, spróbuj sobie wyobrazić, jakbyś Ty reagowała, gdybyś miała rozbabraną krtań.
To wszystko musi się zagoić i wtedy będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 19, 2010 8:22 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Jak nocka minela?

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 19, 2010 8:32 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

O godz. 2 zaniosłam Meo pod tlen - zatkała się rurka. Była strasznie ofafluniona - Meo oddychał przez gardło (jeszcze z obrzękiem), język na wierzchu, oczy przymknięte. Nie wytrzymałam, pobiegłam z nim. Oczyściłyśmy rurkę ile się dało, ale jest mocno ubabrana, wszystko przyschło. Manipulując od góry niewiele da się zrobić. Po godz. 8 już obudziłam profesora - jest poza Warszawą, ale w ciągu godziny ma do mnie zadzwonić, kiedy się będzie mógł stamtąd urwać. Dr Ćwierkiewicz, który umie robić takie rzeczy też jest poza Warszawą i wraca dopiero jutro (profesor planował powrót do W-wy na godz. 22). Czekam na telefon od prof. Galantego. W ELWET nikt inny tego nie robi - pytałam.
Głowa mi pęka, mam gila do pasa...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 19, 2010 8:35 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Trzymajcie się mocno! :ok:

Erin

Post » Nie gru 19, 2010 8:57 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Już profesor oddzwonił - na godz. 11,30-12 wymieni rurkę w ELWET. Meo na razie zostanie sobie pod tlenem, a ja go potem zabiorę od razu z lecznicy do lecznicy, żeby go nie szarpać.
Chciałam Wam opisać wczorajsze obserwacje wetek: Meo wczoraj w lecznicy zasikał mi następny polar, a do lecznicy chodzi opatulony w dwa. Polazłam do domu, po następny, żeby było jak wrócić (to było wtedy, kiedy poszliśmy na kroplówkę). Meo został w otwartym transporterze, zdjęta góra, a ja wyszłam. Od mojego wyjścia był ciągle wpatrzony w drzwi, tak jak leżał, tak usiadł. W momencie, kiedy za chwilę wróciłam i usłyszał mój głos oraz otwarcie drzwi - położył się. Widziały naprawdę widoczną różnicę w jego zachowaniu. A mówi się, że koty się tylko do miejsca przywiązują.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie gru 19, 2010 8:59 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Kochane Slonusio...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 19, 2010 9:01 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Ja nigdy w to nie wierzyłam. Jak wracam z pracy, widzę jak moje futra do mnie lecą.
W nocy czasami się budzę i jestem obłożona kotami.

Za Meosia nadal mocne :ok:

Erin

Post » Nie gru 19, 2010 9:32 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Marcelibu , Meoniku , trzymamy kciuki cały czas :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie gru 19, 2010 9:48 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Jestem z Wami, trzymam, jeszcze trochę i będzie z górki :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie gru 19, 2010 10:19 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

I dziś też zaglądam z kciukiami :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 19, 2010 12:13 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Profesor zadzwo0nił, że nie wyrobi się na południe, będzie około godz. 14-15, ale w naszej (przydomowej) lecznicy. Właściciele wyrazili zgodę, tylko oczywiście muszę zapłacić za sam fakt. Tak, że nie musimy nigdzie jechać. Specjalnie nie idę do Meonika wcześniej, żeby się nie denerwował, że już idziemy do domu, bo wtedy gorzej oddycha. Wiem, że jest stabilnie. Gdy profesor będzie dojeżdżał da mi znać i idę.
Brzuch mam ściśnięty ze strachu, bo się boję, że do tej 14-15tej się pogorszy. Nie wiem, skąd mi się to bierze :( .

Marcelibu

Post » Nie gru 19, 2010 12:18 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Z troski o ukochane futerko , będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie gru 19, 2010 12:34 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

:ok: :ok: :ok:

Erin

[poprzednia][następna]