H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 18, 2010 9:23 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob gru 18, 2010 9:46 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

:ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob gru 18, 2010 9:51 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Marcelibu pisze:Wczoraj padłam "w opakowaniu" (makijaż, pełny ubiór) na połówce kanapy. Chyba stres odpuścił. Przed chwilą dzwoniłam do lecznicy: Meo nie odkrztusza dziurką rurki, zjadł jeszcze wczoraj całkiem dużo, teraz dostanie jeszcze kroplówkę dożylną i idę po niego. Idzie naprawdę lepiej. Skoro może manipulować językiem, przełyka - jest OK. Chyba się udało :D .

Kochani :1luvu: , ja bez Was, nie wiem, co bym zrobiła..... :cry: Przepraszam, że się nie odzywam u Was, nie gadam, ale w takich nerwach ja nie potrafię.

Opatul go ciepło, strasznie zimno jest.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob gru 18, 2010 9:55 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Moniu, może wpadniesz sie odstresować ? ;)
, ja miałem zęba wyrwanego we czwartek i tak mnie boli ... , ale co to przy Twoich zmartwieniach ...

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Sob gru 18, 2010 9:58 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Opatulony w dwa polary już w domu :D . A transporter opatulony w pokrowiec z zewnątrz ortalion, od środka polar (BarbAnn nam uszyła). My do weta mamy bliżej niż do śmietnika. Meośko zjadł śniadanie w lecznicy, ładnie pije wodę z miseczki. Czyli umie już jeść i pić i w ogóle cały mechanizm, mimo odciągnięcia chrząstki działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czasem jeszcze Meo charchnie przez dziurkę, ale wydzielina nie jest zielona i dużo rzadziej - nie zalewa mu rurki. Szwy pooperacyjne suchutkie i śliczne. Ojej, udało się, udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: !!!!!!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 18, 2010 9:59 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

:D

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob gru 18, 2010 10:00 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

przemo. pisze:Moniu, może wpadniesz sie odstresować ? ;)
, ja miałem zęba wyrwanego we czwartek i tak mnie boli ... , ale co to przy Twoich zmartwieniach ...

:D :1luvu:
Przemuś, dziś nie mogę go jeszcze zostawić, bo matka nie da rady mu odmyć gardła z zewnątrz. Gdy Meo charczy, to znaczy, że wylewa się śluz z drzewa oskrzelowego i podchodzi pod rurkę. Wtedy trzeba szybko interweniować. Może jutro?

Zdrówka dla bolącego miejsca po zębie. Może jutro znieczulimy? :mrgreen: :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob gru 18, 2010 10:00 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Dziękuję Wam, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:

Idę zjeść śniadanie (i kolację wczorajszą). Bo ja tylko na kawie...

Marcelibu

Post » Sob gru 18, 2010 10:04 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Marcelibu pisze:
przemo. pisze:Moniu, może wpadniesz sie odstresować ? ;)

:D :1luvu:
Przemuś, dziś nie mogę go jeszcze zostawić, bo matka nie da rady mu odmyć gardła z zewnątrz. Gdy Meo charczy, to znaczy, że wylewa się śluz z drzewa oskrzelowego i podchodzi pod rurkę. Wtedy trzeba szybko interweniować. Może jutro?

Zdrówka dla bolącego miejsca po zębie. Może jutro znieczulimy? :mrgreen: :roll:

Dobrze Słonko, to się zdzwonimy :*

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Sob gru 18, 2010 10:24 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Tak trzymaj Meoniku :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 18, 2010 12:11 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

:D :D :D
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob gru 18, 2010 20:15 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Monia, Meosiu, bardzo sie ciesze :1luvu: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob gru 18, 2010 20:28 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Monia, sama widzisz, że mam rację: marmury są jednak niezniszczalne :king: :king: :king:, przecież zawsze Ci to powtarzam.

Szkoda, że ja teraz nie dam rady nigdzie się wyrwać, przydałoby mi się spędzić trochę czasu w czyimś fajnym towarzystwie..., ale trudno, następnym razem, teraz to bym tylko wszystkich Was pozarażała :roll:

Lili nalał pod stół :twisted:

PS. Maupo ruda jedna, ZADZWOŃ !
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob gru 18, 2010 21:58 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Zaczyna się czwarta doba po operacji. Profesor mówił, że 3-5. doba to jest najgorszy czas. Chyba dlatego, że zaczyna się goić. No i wokół rurki zaczyna się zarastać i Meo nie ma którędy, za przeproszeniem, odcharchnąć. Poszliśmy na kroplówkę dożylną i okazało się, że Meo oddycha nosem. Gdy wyszłam z lecznicy (zasikał mi polar, musiałam pójść po drugi) tak się zdenerwował, że zaczął oddychać pysiem. Ale to znaczy, że oddycha gardłem, prawda? Czyli obrzęk się zmniejsza.
Ale, nie ukrywam, znowu brzuch ściśnięty, nie mogę jeść, choć wetka mnie uspokaja, że się nie udusi, bo przecież oddycha pysiem...

Marcelibu

Post » Sob gru 18, 2010 22:00 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, jednak operacja zrobiona!

Będzie dobrze.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]