Moderator: Estraven
mih pisze:Wypiłem dziś Dużemu poranną kawkę i teraz mogę przejść do przedpołudniowego relaksu.
Oczywiście kocyki mile widziane... Gdzie też podziewają się Agentki Stopka i Fruzia?? Trzeba mieć się na baczności przed nieoczekiwaną teleportacją w inne wymiary.Różne rzeczy sie kotu mogą przytrafić.
kap.klos.Laoś
MaryLux pisze:Meldujem, ze nadal zimnoZajęłam strategiczną pozycję na karolyferze
Inka
CatherineTheGreat pisze:Stefcia ponawia weżwanie dla Agentkuw Stopki i Fruzi powtażam Agentki Stopka i Fruzia pilnie wzywane do mombiliżaczji
seidhee pisze:MaryLux pisze:Meldujem, ze nadal zimnoZajęłam strategiczną pozycję na karolyferze
Inka
Duża jak rano wychodzi z domu to mówi do nas wy lenie idźcie do pracy zaróbcie na chrupki a nie w cieple tylko się wylegujecie. A przecież my ciężko pracujemy. Umysłowo.
Menaszka
mih pisze:hmm. dość szeroki ryjek miała Morelka, która u nas mieszkała ale juz nie mieszka.. a tak to nie wiem kto jeszcze.
Mi Duży też nie daje kawki ale dziś grzecznie i towarzysko umoczyłem sobie w jego kubku łapkę i zlizałem dostojnie a ten zamiast dalej konwersować i popijać wspólnie wylał resztę do zlewu..Brak ogłady.
kap.klos.Laoś
kociczka39 pisze:Pluszowy Słodziaku,pomogę CI,ja też potrafię z łapenii zasadzić,mmmrrraaauuu
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:Wypiłem dziś Dużemu poranną kawkę i teraz mogę przejść do przedpołudniowego relaksu.
Oczywiście kocyki mile widziane... Gdzie też podziewają się Agentki Stopka i Fruzia?? Trzeba mieć się na baczności przed nieoczekiwaną teleportacją w inne wymiary.Różne rzeczy sie kotu mogą przytrafić.
kap.klos.Laoś
Stefcia ponawia weżwanie dla Agentkuw Stopki i Fruzi powtażam Agentki Stopka i Fruzia pilnie wzywane do mombiliżaczji

CatherineTheGreat pisze:kociczka39 pisze:Pluszowy Słodziaku,pomogę CI,ja też potrafię z łapenii zasadzić,mmmrrraaauuu
ale Kapitan Kloss Laoś nie jeszt plószowy dziwi się Stefcia
CatherineTheGreat pisze:kociczka39 pisze:Pluszowy Słodziaku,pomogę CI,ja też potrafię z łapenii zasadzić,mmmrrraaauuu
ale Kapitan Kloss Laoś nie jeszt plószowy dziwi się Stefcia
mmmrrraaauuuuCatherineTheGreat pisze:Acha rożómie Stefcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości