VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 9:40 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

... MAAAAAM !!! Sandra - fantastyczny artykuł :ok: ..... na pewno porozsyłam artykuł znajomym i wszystkim wielbicielom koni, psów i wszystkim kociankom... :kotek: :kotek: :kotek: . Pracuję w Centrum Szczecina. Możesz u mnie zrobić punkt zbiórki , ponieważ nie każdy będzie mógł osobiście do Was podjechać. A potem to mogę to wszystko zawieść do Morynia. Jeżeli będzie taka potrzeba to spokojnie podawaj mój numer komórki do kontaktu :ryk: Masz jakieś platakty o Twojej fundacji? Stronę internetową?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt gru 10, 2010 15:40 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Ja też mam, ja też mam - wpadłam do domu z gazetą, przeczytałam. Bardzo mi się podoba dobór zdjęcia. Na razie niestety nie ma żadnego odzewu.

Kasiu, plakatów takich fullwypas nie mam, ale drukuję na A4 w razie potrzeby. Strona internetowa oczywście jest: www.proequo.pl no i są puszki na datki - może masz pomysł, gdzie taką postawić?
Fundacja PRO EQUO Szczecin / Moryń kontakt 798 442 668 proequo@gmail.com

proequo

Od: Wto lut 02, 2010 13:52

Post » Pt gru 10, 2010 21:07 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

A ja dziś kupiłam z ciekawości gazetkę i przeczytałam artykuł. Oby domek się znalazł! :)
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Sob gru 11, 2010 9:46 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Byłam na stronce i ujęło mnie to , że każde zwierzątko znajdzie u was pomoc. Mam parę pomysłów na dotarcie do większej ilości osób , ale muszę porozmawiać z kilkoma "człowiekami". Ale to już w przyszłym tygodniu. Muszę też odświeżyć kontakt w spr palakatów . Można by wtedy powywieszać je w ruchliwych miejscach: np. sklepiki osiedlowe. A puszkę u mnie w pracy można postawić :ok: będę Sandra z tobą w kontakcie ... i oczywiście czekamy na info w spr VIOLET. :kotek:
Obrazek

animalon

Post » Sob gru 11, 2010 22:25 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

animalon pisze:A puszkę u mnie w pracy można postawić

Super, dziękuję!!
Przygotuję puszkę.

Puszki wyglądają tak:

Obrazek

JEśli chodzi o Violet, to były dwa telefony (ze Szczecina), jeden niepoważny, a drugi bardzo obiecujący ;)

proequo

Post » Nie gru 12, 2010 23:21 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

... puszki wypasione - SUPER - dużo pieniędzy się zmieści :ryk: :ryk: :ryk: a VIOLET znajdzie domek jeszcze przed mrozami - będzie tak, że sie o nią będą bić ludki :ok: jak miło czekamy na kolejne wieści :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 13, 2010 1:34 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Dzisiaj przed północą dowiozłam Violet do Szczecina i przekazałam nowej opiekunce. Kasiu, to dzięki Tobie. Proszę trzymać kciuki, by adopcja była udana :ok:

proequo

Post » Pon gru 13, 2010 10:10 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Sandro - to Fakt ma MOC :ok: A ja się przeogromnie cieszę, oby kolejna kocianka :kotek: znalazła swoją stałą przystań. Zadzwonię do p. Wiolety z gazety i powiem o kolejnym sukcesie :ok: będzie cieszyła się razem z nami.
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 14, 2010 13:49 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

To czekamy na wieści o Violet w nowym domku.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro gru 15, 2010 15:36 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Ogólnie Violet ok. Jest bardzo spragniona pieszczot, kontaktu z ludźmi. Je wszystko. Na koty (dwaj chłopaki) fuka, ale nie ma poważnego konfliktu. Podobno jest spokojna i nie sprawia wrażenia zestresowanej.

Niestety załatwia się wszędzie, tylko nie do kuwety :( To poważny problem. Obecnie przebywa u córki starszej pani, do której to starszej pani docelowo miałaby trafić, ale tylko jako kot w pełni kuwetowy.

Jeśli nie zacznie robić do kuwety (co naprawdę potrafi, u mnie załatwiała się do!), to straci szansę na dom :( Ma do wyboru dwie toaltey - otwartą i zabudowaną, a piasek dokładnie taki, jaki sypię u siebie, czyli Benka lawendowego.

proequo

Post » Czw gru 16, 2010 15:43 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Może na razie jest zestresowana nowym miejscem. Oby.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto gru 21, 2010 22:05 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

mówią "brak wieści to dobre wieści"... wniosek z tego, że Violet ucywilizowała się :wink: i na dobre skradła serducho swoim nowym właścicielom :ok: gratulacje koteczko śliczna :ok: jesteś szczęściarą :1luvu: Dużo radości w nowym domku
Obrazek

animalon

Post » Czw gru 23, 2010 17:40 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

Wieści z przed kilku dni są pozytywne. Violet robi do kuwety, śpi ze swoją opiekunką, panią Urszulą.

proequo

Post » Pon gru 27, 2010 14:51 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

:flowerkitty:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 22:08 Re: VIOLET,triko z uszkodzonym okiem,sterylka,SZUKA DOMU [Sz-n]

za domek :piwa:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

[poprzednia][następna]