Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 9:27 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Tak bardzo, bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kryniu :1luvu: , ogromnie się cieszę, że żabka sprawiła Ci radość :D :D :D Niezły z niej "antydepresant" :wink:

Satyrki Kochane :1luvu: , zafundowaliście sobie najdroższego osła świata :lol:
Nie mam słów... Wy wiecie...
A lanie i tak Was nie ominie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 13, 2010 9:31 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

jerzykowka pisze:
Satyrki Kochane :1luvu: , zafundowaliście sobie najdroższego osła świata :lol:
Nie mam słów... Wy wiecie...
A lanie i tak Was nie ominie :mrgreen:

nic się nie bójta,obronie was własnom piersiom :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon gru 13, 2010 9:34 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Gosiu dzięki :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto gru 14, 2010 20:40 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Osiołek dotarł - jest przesłodki, przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , gdyby nie mechanizm, to bym z nim spała :D
Dziękuję za biedroneczkę :wink: , muszę dla niej znaleźć honorowe miejsce :D

WarKotka

Post » Wto gru 14, 2010 21:25 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Super, że osiołek dotarł i ma nową właścicielkę.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto gru 14, 2010 21:49 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

kiche_wilczyca pisze:Osiołek dotarł - jest przesłodki, przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , gdyby nie mechanizm, to bym z nim spała :D
Dziękuję za biedroneczkę :wink: , muszę dla niej znaleźć honorowe miejsce :D

biedroneczka to jest tam na ten czarny plasterek :D co się naciska, tak mi się wydaje :oops: :piwa: za osiolka
krynia08

Post » Wto gru 14, 2010 22:30 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Biedroneczka do dowolnego wykorzystania. :mrgreen:

Na osiołku była naklejka, gdzie dusić.
Na żabce nie było...miałam tylko taką czarną naklejkę. :oops:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Wto gru 14, 2010 22:32 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

a na niej biedronka :D i jest super :1luvu:
krynia08

Post » Wto gru 14, 2010 22:33 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Petka-P1 pisze:Na osiołku była naklejka, gdzie dusić.

8O 8O :?: :?: :?:

WarKotka

Post » Wto gru 14, 2010 22:37 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

kiche_wilczyca pisze:
Petka-P1 pisze:Na osiołku była naklejka, gdzie dusić.

8O 8O :?: :?: :?:

Martuś a jak ożywiasz osiołka? Powinna być troszkę wytarta, ale oryginalna naklejka chyba na nóżce, coby nadusić.

Petka

Post » Wto gru 14, 2010 22:42 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Już wiem, Krzysiek odkrył, ja coś czułam, ze to to, ale niedokładnie naciskałam.TEraz maltretujemy koty osiołkiem, a ja w osiołku zakochana jestem już bez reszty :lol:

WarKotka

Post » Wto gru 14, 2010 22:44 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Ufff.
Super, że działa.
U nas Burbiś najbardziej pokochał osiołka. Reszta tolerowała, jak się nie ruszał.

Petka

Post » Wto gru 14, 2010 22:48 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

działa, działa, ja bardziej zrzucałam na to, że od mrozu baterie sie rozładowały, ale już wiemy jak osiołka włączać :ok:
Tak gwoli ścisłości to ja blondynka jestem :mrgreen:

WarKotka

Post » Śro gru 15, 2010 9:45 Re: Osiołek - interaktywny...dla niewidomego Tymka

Ogromnie się cieszę, że żabcia i osiołek sprawiły Wam radość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, że nie były to zakupy marzeń, a zakupy serca - oby naprawdę Was cieszyły :D
Jeszcze raz, całym sercem dziękuję :!:
I Tymonek również :!:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia]