Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tunisia pisze:mjs pisze:Ja wiem, że na wolności czują się lepiej, ale zawsze szkoda.... Sprawdziłam dzisiaj budkę, zrobiłam ją porządnie, z parawanikiem przed wejściemPolar w środku suchy, więc nic nie zawiewa do wnętrza, żeby tylko bestie zechciały wrócić do niej.
sprawdziłam ostatnio całkiem przypadkiem jak budka styropianowa trzyma ciepło, włożyłam u wylotu wejścia suszarkę żeby osuszyć trochę zastaną na balkonie budkę i po dosłownie 1 sekundzie działająca na najniższych obrotach suszarka się spaliła, w środku temperatura namacalnie tropikalna
_namida_ pisze:Czy można jeszcze kupić budkę?
Mogę sama odebrać z Długiej, jeśli jest taka możliwość.
A jeśli nie ma, to ktoś się orientuje, gdzie jeszcze mogę taką budkę w Krk dostać?
Mam w bloku wojnę o dokarmianie kotów i otwieranie piwnicznego okienka, myślę że w przeciągu godzin młode futro zostanie wywalone na mróz. Budki też nie zgadzają się postawić, mogę jedynie na swoim balkonie, może tu przyjdzie..
A wszystko to słodkie stare babuszki, urocze panie kościelne z laską i wąsem.
Przypomina mi się plakat "I kto tu jest s..ą"
Tweety pisze:Marcysia poszła do domu, mam nadzieję, że go zaakceptuje.
_namida_ pisze:Tweety pisze:Marcysia poszła do domu, mam nadzieję, że go zaakceptuje.
Co też moje zmęczone oczy widzą!
Kocuria pisze:Tweety, jak mówiłam, wyjeżdżam na obowiązkową rodzinną wizytę nad falującą zatokę - nie żebym o tym specjalnie marzyła, ale wypada raz na kilka miesięcywięc 28.12 mi też odpada
eh, zatęsknię się za karmelem na śmierć
to o głodzie i agresji to o kociarni?... coś mnie ominęło...?
kussad pisze:Poszukam Sol - Oni właśnie tam mieszkają i chodzą na spacer jeśli znowu mi się coś nie pomyliło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 145 gości