KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 17:49 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

P. Bożena oraz iwonac potrzebują pomocy w opiece nad wolnożyjącymi kotami w Częstochowie.

mobilizacja w Częstochowie -
Potrzebne osoby mogące się zobowiązać do dokarmiania kotów na okres miesiąca oraz tygodnia.
Pomoc potrzebna jest już od dzisiaj
Teren : generalnie centrum miasta
1. ul Kordeckiego / Barbary
2. Wolności bramy naprzeciw pl. czerwonego
3. Sąd (Dąbrowskiego)
4. Seka (od tyłu)
5. Tysiąclecie (na okres tygodnia)
6. Focha/Ogińskiego/Sobieskiego
7. ......
oczywiście mozna odciążyć karmicielki na stałe lub w jakieś wyznaczone dni tygodnia :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Nie gru 12, 2010 12:21 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Podnoszę :D
Iwonko, napisz do mnie jakiegoś smska, żebym miała Twój numer komórki. Tydzień temu zwinęli mi komórkę i pozbyłam się wszystkich kontaktów :( Jesli nie masz oporów to napisz swój numer tu na forum i ja sobie spiszę, żebys nie musiała iśc w koszty za smsa.
Pozdrawiam gorąco !
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Nie gru 12, 2010 23:51 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Cześć :1luvu: jutro wszystko napiszę bo mi się w głowie mąci jestem po zabiegu na kolano pod narkozą tak więc co najmniej tydzień w domku po dchodach nie wolno w pon kontrola w Pieekarach i dalsze leczenie. Kolano boli właśnie okładam je lodem jak kazali :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Nie cze 23, 2013 12:25 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

czesc,
dziewczyny, dowiedzialam sie kotce u was w Czestochowie, wyrzucona z domu, blaka sie pod blokami, nie ma co z nia zrobic. jesli ktoras zechcialaby ja wziac na tymczas, proponuje wsparcie finansowe dla tej kotki plus dla wybranego przez te osobe kota. zajme sie ogloszeniami. gdyby ktos zechcial pomoc - prosze o wiadomosc na priv.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

[poprzednia]