KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty.. RUDASKI.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 23:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

majka2222 pisze:Pięknie, i masz wkład nawert w latające. Może Ci będzie pocztę nosił?
Na FB tez się dołączyłam do kociastych z Radomska, ciężko idzie mi z tym FB.

Tobie idzie :ok: mnie wcale :(

a mógłby...bo coś mam kłopot z pp :evil: :ryk:
szukam teraz wzrokiem Jędrka..chyba tęsknię.. 8O na razie nie widzę... dobrze czy źle? kto to wie?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 07, 2010 23:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Hanulka pisze:ciocie, przepraszam.. fotki Jędrka,, spóźnione.. :oops:

ObrazekObrazekObrazek

w kontenerku.. po i przed zmianą podkładu :mrgreen: , próba lotu w piwnicy i próba skuteczna na wolności :ok:

super Hania że pomogłaś Jędrkowi z Ciebie to super dobra duszyczka jest... :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro gru 08, 2010 0:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

slapcio pisze:nie ogarniam twarzoksiążki :roll:

Nie Ty jedna, nie Ty jedna :mrgreen:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro gru 08, 2010 0:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Hanulka pisze:
kociamysza pisze:ufff, doczekalismy sie fejsbuka :) jeszcze w wersji mikro.

Koty z Radomska

chetnych do wspoltworzenia strony i nie ukrywam lepszych fejsbukowcow niz ja :) prosze o maile na PW celem udzielenia uprawnien administracyjnych :)

wspaniale, dziękujemy.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: czy jak ja nie mam konta, to mogę jakoś pomagać?

Jak nie masz konta, to oprocz rozsylania linka do znajomych (ktorzy maja tam swoj profil) niewiele mozesz zrobic.

Akurat zalozenie konta jest proste, spowiadac sie w profilu zbytnio nie trzeba :lol: , ale cala reszta, hmmmm najwyrazniej to nie na nasze mozgi z innej epoki ;) Ewik, twierdzi, ze wsio proste, ale ja jakos jej nie wierze :ryk:

kociamysza

Post » Śro gru 08, 2010 0:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

ewik1976 pisze:
wrzuciłam na pierwszą do postu ogłoszeniowego! nr 5 :ok:

Udostępniłam na swojej stronie, wrzuciłam na bloga i porozsyłałam po znajomych :mrgreen:

Czyli podeslalas linki czy zaprosilas jako znajomych? Najwyrazniej nie poszlam ta droga, ktora powinnam, teraz dopiero to widze. Strona jest powiazana z moim osobistem profilem a w zamysle miala byc samodzielnym tworem. Ale chyba cos wymysle.

kociamysza

Post » Śro gru 08, 2010 1:04 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Jest o tyle powiązana że nią administrujesz i tyle. I możesz jako admin komentować pewnie jako "koty" a nie Ty. Norma. Ale (!) chyba mam sposób na obejście tego :twisted:
1.Zaprosiłam znajomych
2.Wrzuciłam na swojej firmowej FBookowej stronie do ulubionych stron
3.Na blogu dałam etykietę "kotów". Wygląda to tak:
http://ewagrafika.wordpress.com/
Koty są z lewej, ciut u dołu. Jeśli macie bloga, to można w prosty sposób taką etykietę umieścić.

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Śro gru 08, 2010 1:15 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Bloga nie mamy,tzn Kicia.Yoda cos tam pisala na blogu onetowym ale chyba raczej zmieniny na inny, onet jest tragiczny.

Sadze, ze najrozsadniej bedzie gdy kociambry beda mialy wylacznie swoj profil, ten u mnie zostanie. Poprosze tylko Andzelike o formalna zgode by byc formalnie w porzadku. Poza tym mam troche szatanski plan i dlatego lepszy bedzie odrebny profil :ryk:

No, nie ograniam, nie ograniam :evil:

kociamysza

Post » Śro gru 08, 2010 8:11 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

kociamysza, nie widać, żeby profil KAN był jakoś powiązany z prywatnym kontem, więc chyba nie jest powiązany z twoim, poza byciem administratorem, ale tego też nie widać, a przynajmniej ja nie widzę :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro gru 08, 2010 13:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

panikota pisze:kociamysza, nie widać, żeby profil KAN był jakoś powiązany z prywatnym kontem, więc chyba nie jest powiązany z twoim, poza byciem administratorem, ale tego też nie widać, a przynajmniej ja nie widzę :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek

No to ja juz nie wiem :P

Zapraszam na watek Kici.Yody:

viewtopic.php?f=1&t=121219&p=6774101#p6774101

a, co :) nalezy sie jej!

kociamysza

Post » Śro gru 08, 2010 19:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

o rany, ja naprawdę z innej epoki.. to fb mnie przeraża.. :oops: jesteście hop i hop do przodu :ok:

zaraz wskakuję na Yodę :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw gru 09, 2010 10:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

była podudka!!! Obrazek :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw gru 09, 2010 10:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

andzelika1952 pisze:Lesio to przekochany , nakolankowy kocurek. Uwielbia być noszony na rękach :D bodzie mnie wtedy po twarzy i rozdziela co chwilę całuski. Nie mam sumienia go zostawiać samego bo tak patrzy prosząco. :(

andzelika1952 pisze:Łapki Lesia już się wygoiły i praktycznie nie ma śladu po oparzeniach. Niestety , pomieszczenie , w którym przebywa musimy jak najszybciej opuścić. Lesiu bardzo płacze pod drzwiami kiedy mnie słyszy. Jest taki słodki i mruczący ,że ryczę kiedy muszę go samego zostawić. :cry:

KTO MOŻE DAĆ LESZKOWI CHOĆBY DT????? POMOCY!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw gru 09, 2010 10:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Hanulka pisze:była podudka!!! Obrazek :ryk:

a guzik, zadna pobudka :P

kociamysza

Post » Czw gru 09, 2010 11:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

Ja myślę że dla Leszka trzebaby zrobic na FB osobne wydarzenie (oczywista w ramach profilu KAN). Bo to chyba najpilniejsze teraz, zeby mu znaleźć DT :roll:

Chociaż on chyba juz miał zrobione jedno wydarzenie przez... CatAngel? albo kogos innego? Koniecznie trzeba napisać ze przede wszystkim DT poszukiwany :!:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw gru 09, 2010 12:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO - adopcje, opieka wirtualna! głos w a.Kvt!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]