Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 11:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promysiu, ale z Ciebie łakomczuszek :P :1luvu:
Tak trzymaj, Czarny Książę :ok:

Smarti, wczoraj poszedł przelew dla Was, więc o kasę się nie martw :)

I pogłaszcz Promysia ode mnie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 07, 2010 11:30 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ja się o kasę wcale nie martwię :) bo widzę jak wszystkie kochacie Promysia-dzięki temu moge dziś już większość Promysiowego długu w lecznicy spłacić :D

Wygłaszczę Promysia-on chyba czuje jak jest kochany i nie chce nas zawieżć,dlatego tak się dobrze czuje :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 07, 2010 11:33 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dziękuję! :1luvu:
Za opiekę nad Promysiem również :1luvu:

Erin

Post » Wto gru 07, 2010 11:34 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promysiu Iwonko :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 07, 2010 11:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyś jest słodki i opieka nad nim to wielka przyjemność,zwłaszcza jak widać ze jest mu dobrze.
Jedyny mankament to niezły smrodek bez ktorego byłoby o wiele łatwiej... :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 07, 2010 11:39 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Ja się o kasę wcale nie martwię :) bo widzę jak wszystkie kochacie Promysia-dzięki temu moge dziś już większość Promysiowego długu w lecznicy spłacić :D

Wygłaszczę Promysia-on chyba czuje jak jest kochany i nie chce nas zawieżć,dlatego tak się dobrze czuje :D

Iwonko - "przełam" swoje bannerki chociaż na pół (enterem znaczy), bo forum się rozjeżdża i trudno jest czytać - podpis zrobił się za długi. Lepiej zrobić piętrowo :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto gru 07, 2010 11:43 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ok,nie wiedziałam :)

smarti

Post » Wto gru 07, 2010 11:46 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Promyś jest słodki i opieka nad nim to wielka przyjemność,zwłaszcza jak widać ze jest mu dobrze.
Jedyny mankament to niezły smrodek bez ktorego byłoby o wiele łatwiej... :mrgreen:

Może to po mięsku. Chociaż Piracik je także suche i czasami fiołkami to jego "twórczość" nie pachnie, oj nie :wink:

Erin

Post » Wto gru 07, 2010 11:48 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

nie,to jego szczyny.
odjajczyć go trzeba..ale aż się boję tak daleko planować na razie żeby nie zapeszyć.

smarti

Post » Wto gru 07, 2010 11:51 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:ok,nie wiedziałam :)

Od razu lepiej :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto gru 07, 2010 11:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:nie,to jego szczyny.
odjajczyć go trzeba..ale aż się boję tak daleko planować na razie żeby nie zapeszyć.

:ok: :ok: :ok:

Zapytam dziś profesora, czy i kiedy można by kastrację u Promyka przeprowadzić.

Marcelibu

Post » Wto gru 07, 2010 11:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No fakt, zapomniałam.
Pirat też próbuje podsikiwać, a narazie ciachnąć nie mogę, przez ten wrzód na oku.
Ale mam nieźle działający sposób - mieszam wodę z occtem (tak mniej więcej pół na pół) i polewam zasikane miejsca dość obficie.

Erin

Post » Wto gru 07, 2010 11:57 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Marcelibu pisze:
smarti pisze:nie,to jego szczyny.

:ok: :ok: :ok:

Zapytam dziś profesora, czy i kiedy można by kastrację u Promyka przeprowadzić.

ok,świetny pomysł.
A mogłabyś zapytać czy to pobieranie wycinka w ogole ma sens?
jego wszystkie testy wyszły póki co ujemnie-nie wiem może powtórzyć testy za jakiś czas-bo to zawsze mniej unwazyjne.
Bo boję się że to pobieranie wycinka to strasznie inwazyjne jest no i znowu w uśpieniu niestety.
A czy jakby się pobrało to jakieś leczenie zachowawcze w ogóle jest czy tylko tak jak prof. mówił-że leczenia nie ma i szans nie ma.
Bo jeśli tak jest,jak myśmy z Bianką zrozumiały, że i tak żadnego leczenia nie ma to po co go tym pobieraniem dodatkowo męczyć.

smarti

Post » Wto gru 07, 2010 12:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze: ok,świetny pomysł.
A mogłabyś zapytać czy to pobieranie wycinka w ogole ma sens?
jego wszystkie testy wyszły póki co ujemnie-nie wiem może powtórzyć testy za jakiś czas-bo to zawsze mniej unwazyjne.
Bo boję się że to pobieranie wycinka to strasznie inwazyjne jest no i znowu w uśpieniu niestety.
A czy jakby się pobrało to jakieś leczenie zachowawcze w ogóle jest czy tylko tak jak prof. mówił-że leczenia nie ma i szans nie ma.
Bo jeśli tak jest,jak myśmy z Bianką zrozumiały, że i tak żadnego leczenia nie ma to po co go tym pobieraniem dodatkowo męczyć.

Według mnie - masz rację. Tak też powiedział profesor potwierdzając diagnozę - czyli mamy już pewność. Ja upierdliwa jestem, ale kiedy jest możliwość pomyłki - zawsze konsultuję się u innego lekarza, żeby potem nie zarzucać sobie, że mogłam jeszcze coś zrobić, czy sprawdzić. Teraz jestem pewna diagnozy i ja bym nie ruszała. Można wziąć wycinek - ale po co, tak właściwie :roll: . To niczego nie zmieni, a może doprowadzić do krwotoku i niepotrzebnego stresu dla Ciebie i Promyka.

Marcelibu

Post » Wto gru 07, 2010 14:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:
Gibutkowa to dobrze że to napisałaś bo jakbym w te frutti di mare weszła to by mój cały DT poszedł z torbami... :mrgreen:

Kochana a wiesz ile ja z tym dodatkowej zabawy mam? Bo moja księżniczka je karmę "Biały tuńczyk z krewetkami" ale bez krewetek... bo nie lubi i jak trafi w miseczce to już w ogóle nic nie zje. Więc wygrzebuję krewetki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]