Spokojnej soboty.

Moderator: Estraven

Kociara82 pisze:ja bym z bazarkiem zrobila tak: wystawilabym kalendarz w wersji pdf, ustalilabym cene wywolawcza (w tym ew. koszty wydrukowania, papier), a jak ktos wylicytuje, to wtedy sie tej osobie wydrukuje i przesle
Ale zrobisz jak uwazasz za najlepszePytalas jak to "ugryzc" wiec pisze
dobrej nocy, koteczki i psie mordeczki
RudyiSrebrnyKot pisze:Kociara82 pisze:ja bym z bazarkiem zrobila tak: wystawilabym kalendarz w wersji pdf, ustalilabym cene wywolawcza (w tym ew. koszty wydrukowania, papier), a jak ktos wylicytuje, to wtedy sie tej osobie wydrukuje i przesle
Ale zrobisz jak uwazasz za najlepszePytalas jak to "ugryzc" wiec pisze
dobrej nocy, koteczki i psie mordeczki
To może tak właśnie zrobię. Justa&Zwierzaki - co Ty na to?
Justa&Zwierzaki pisze:RudyiSrebrnyKot bardzo ci dziękuje![]()
Za godzinę jadę z Myszka do weta na zastrzyki ...
A dziś jest rok jak odeszła od nas Tarunia [*] , niesamowita sunia która mimo tak wielu schorzeń do końca walczyła i cieszyła się życiem , zabił ja rak kości , jak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne po amputacji oczka , Taruniu pamiętamy i nie zapomnimy , biegaj szczęśliwa za TM .
, która jeszcze przed tym ogromnym długiem wpłaciła 600 zł i było długu 1.700 zł a wczoraj wpłaciła 1.400 zl więc dług jest około 300 zł 
jestes wspaniala, kobieto

nadal jest towarzyska, cieszy sie, jak ktos przychodzi, chce sie miziac, merda ogonkiem...
Widac, ze cierpi, bo coraz wiecej jej dolega, ale stara sie nie poddawac
Jest tak samo dzielna jak Tarunia
[*] Ech... nigdy nie zapomne tej kochanej psiej mordki... Tara byla najwspanialszym psem na swiecie jakiego dotad w zyciu spotkalam
Byla niesamowicie kochana, cudowna, sliczna...
Taruniu...[*] tesknimy za Toba, choc wiemy, ze za TM jestes szczesliwa... Daj nam czasem jakis znak, zebysmy wiedzialy, ze to od ciebie... 
-kropeczka- pisze:Justa to powiedz swoim wetom, że w grudniu spłacisz dług do końca
Ja do 15 mam dostać premię, to Ci przeleje 500 zł (od paru znajomych będę mieć jeszcze parę groszy)
Śliczności trzymajcie się

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 68 gości