Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 8:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Gołębia też spasłaś? :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 01, 2010 8:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Jak to też :twisted: ??
Ostatnio edytowano Śro gru 01, 2010 8:45 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro gru 01, 2010 8:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Fabrycego też pamiętam jako szczuplejszego chłopczyka. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Post » Śro gru 01, 2010 8:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Oj tam, oj tam ;)
Kociska dorobiły się puchatego, zimowego futerka. I tyle :mrgreen:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro gru 01, 2010 9:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Zabiedzone kotecki wypełniły się trochę treścią :twisted: ... szczególnie treściwy jest Trawisek, ale to już dzięki moim Rodzicom :twisted:

alix76

Post » Śro gru 01, 2010 9:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Aleba pisze:Oj tam, oj tam ;)
Kociska dorobiły się puchatego, zimowego futerka. I tyle :mrgreen:

Czyżby Alix mroziła koty na balkonie? :lol:
Obrazek

Agneska

Post » Śro gru 01, 2010 9:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Wnerwiły mnie :twisted: ... a Gołębie w tym sezonie są tłuste, o!

alix76

Post » Śro gru 01, 2010 11:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

No, to bawcie się grzecznie sami :wink: - wracam w piątek!

alix76

Post » Śro gru 01, 2010 19:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Gołąbeczka to moja kolejna faworytka w domu Alix :) Sama siebie się boję, bo ostatni mój ulubieniec (czyt. Fabrycy) mieszka u mnie :lol: A, że troszkę ciałka ma, to dodaje jej tylko uroku :1luvu:
A dla zainteresowanych u Fabrycego - nuda, nuda i nic się nie dzieje czyli zdrowy i wesoły przytulasek, z fantastyczną manierą miauko-szczeku jak czegoś chce 8O

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Śro gru 01, 2010 21:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Fabrycy już tyle przeszedł że może na koniec wyjdzie z niego pies ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro gru 01, 2010 22:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Lepiej niech zostanie kotem, choć może ustawiać psy do pionu!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw gru 02, 2010 20:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Do pionu jeszcze ich nie stawia :D ale może to kwestia czasu... Pieski na razie mają dominującą pozycję w stadzie, ale krzywdy maluchom nie robią. Nawet psim jedzonkiem czasem pozwolą się poczęstować. Naszły mnie takie przemyślenie, już jako wytrawnego posiadacza kotów :wink: , że jednak każdy kociak ma swoją, inną osobowość. My nie mamy po prostu czwartego kota, mamy Fabrycego :mrgreen:

mrkevka

Post » Czw gru 02, 2010 20:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Dokładnie tak jest.... Miałam już trzy kociaki jak doszedł Ryś (dawniej Felek) właśnie od Alix. Od początku nie było większych zadrażnień, ale dopiero po czasie wyszło szydło z worka i Ryś pokazał swoje "Ja". z czego jestem bardzo zadowolona :mrgreen: Teraz mam prawdziwą kocią rodzinkę w pełnym tego słowa znaczeniu - wszystkie spory znikają przy wspólnym wymiataniu miseczki albo jak kładę się do łóżka - kociaki wzajemnie odstępują sobie miejsca, aby wszystkie w zgodzie w końcu spać na mnie... :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt gru 03, 2010 22:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Jestem ... trochę nieżywa, ale jestem. Termin szkolenia okazał się całkowita pomyłką :roll: , w środę jechałam z Krakowa do Wadowic ponad 4 godziny i to wcale nie był rekord :twisted: .
Koty stęsknione. Bandido dostał zapalenia spojówek, mam nadzieję, ze krople do oczy wystarczą. I jeżdżenie swobodne na mamusi :twisted: . Trawis wyczesany przez mojego Tatę :twisted: . Gołąbeczka od jakiegoś czasu jest trochę osowiała, mam nadzieję, że to tylko zima - zrobimy w połowie grudnia badania kontrolne, to się okaże. Ciałka troszkę złapała - wzdłuż się nie dało, to podciągnęłyśmy wszerz :wink: . Rozkoszna jest i urocza, nie dziwię się mrkevka, że jest zauroczona :mrgreen: . Oczywiście adopcja do negocjacji :twisted: :wink: .
A poważnie, to bardzo cieszę się, że Fabrycy w dobrej formie :wink: - ponieważ upłynął prawie tydzień, myślę, że gdyby stres miał się odbić na jego zdrowiu, to już by się stało. Więc chyba wszystko w porządku 8) . Co do szczekania, to je dopracował - u mnie były skrótowe pomiaukiwania :mrgreen: . Chłopak się rozwija! A charakterki mają wszystkie, najzabawniejsze, że od początku wyraźne różnice były między Czarnymi Diabłami - fizycznie braćmi-ksero :twisted: . Oczywiście, jak i wśród ludzi, są egzemplarz szczególne - np. taki Trawis :mrgreen: .

alix76

Post » Sob gru 04, 2010 11:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Wiem o czym mówisz, bo u nas w domu też jest taki Trawis, tylko nasz jest kotką i nazywa ię Nela :twisted: Coś ostatnio humor jej nie sprzyja, a odbija się to na jej niechęci do kuwety, nie wiem co robić :(

mrkevka

[poprzednia][następna]