Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 01, 2010 12:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stefcia pżytargała Kasiną enczynklopedię i wyczytała tam rze tygrysz to jeszt czołg niemieczki ż okreszó wojnydrógiejświatowej Stefcia się namordowała z czytaniem bo wolniótko literki szklada ale jóż wie Chalinka czytała szwoje ksiarzeczki i nie pomagała nic a nic bo Stefcia ma malowanki żwykle a nie ksiąrzeczki do oglądania a tótej czała enczyklompedia nagle

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro gru 01, 2010 12:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Jeśli chodzi o koty dzikie- jak tygrys- to Duzi dla zmylenia wroga mówią ,że Agentka Menaszka jest małą czarną panterą i że jak urośnie bedzie dużą czarną panterą. Na Pacynkę mówią że jest rysiem bo ma pędzelki na uszach lub lampatem bo ma ciapki a na mnie że nie ma takich kotów...i że jestem małą krówką :?
Duzi sa trochę dziwni, nie wiem co wróg może z tego zrozumieć. :roll: niestety, ze względu na amprowizację oraz dostępnośc do poligonu nie da sie ich całkowicie wykluczyc z działań dywersyjnych.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro gru 01, 2010 12:05 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stefciu, masz jeszcze kredeczki czy przysłać Ci następne?
Inka zaopatrzeniowiec

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 01, 2010 12:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Jeśli chodzi o koty dzikie- jak tygrys- to Duzi dla zmylenia wroga mówią ,że Agentka Menaszka jest małą czarną panterą i że jak urośnie bedzie dużą czarną panterą. Na Pacynkę mówią że jest rysiem bo ma pędzelki na uszach lub lampatem bo ma ciapki a na mnie że nie ma takich kotów...i że jestem małą krówką :?
Duzi sa trochę dziwni, nie wiem co wróg może z tego zrozumieć. :roll: niestety, ze względu na amprowizację oraz dostępnośc do poligonu nie da sie ich całkowicie wykluczyc z działań dywersyjnych.
kap.klos.Laoś

dobże kapitan kloss Laoś nasifrował meldónek rzeby wrug się nie żorieńtował w ogulnyh taktykah i ómóndórowaniah drórzyny

CatherineTheGreat

Post » Śro gru 01, 2010 12:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

MaryLux pisze:Stefciu, masz jeszcze kredeczki czy przysłać Ci następne?
Inka zaopatrzeniowiec

ma Stefcia ma dzieńkóje troszki polamane były bo pzyciszkała ale kasia naprawiła

CatherineTheGreat

Post » Śro gru 01, 2010 13:08 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:Stefciu, masz jeszcze kredeczki czy przysłać Ci następne?
Inka zaopatrzeniowiec

ma Stefcia ma dzieńkóje troszki polamane były bo pzyciszkała ale kasia naprawiła

Jak będziesz potrzebowała, to napisz, wtedy przyślę
Inka

MaryLux

Post » Śro gru 01, 2010 15:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A ja donosze, ze nie otrzymałem jeszcze zadnego ważnego i godnego moich kwalifikacji zadania.
Nie narzucam sie ale ta bezczynność zaczyna działać mi na nerrrwy.

Podpisano
Behemot, Kot Behemot
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 02, 2010 8:21 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

hmmm... Melduję że kojąco na nerwy wpływa wrzucanie chrupek z miseczki z chrupkami do miseczki z wodą, wyławianie ich i zjadanie. Poza efektem wyciszenia można się dodatkowo pożywić. Mniam mniam
kap.klos.Laoś

mih

Post » Czw gru 02, 2010 9:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja też się nudzę, ta bezczynność mnie dobija
Inka

MaryLux

Post » Czw gru 02, 2010 9:52 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

AYO pisze:A ja donosze, ze nie otrzymałem jeszcze zadnego ważnego i godnego moich kwalifikacji zadania.
Nie narzucam sie ale ta bezczynność zaczyna działać mi na nerrrwy.

Podpisano
Behemot, Kot Behemot

Musisz przenieść tajny meldunek. Ja wczoraj próbowałam przenieść mikrofilm ale nie udało się i wyemitowałam mikrofilm na łóżko. Duża go przejęła.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw gru 02, 2010 9:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A skąd i dokąd ?

B.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 02, 2010 10:15 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Musicie przenieść meldunek do tajnej agentki Myszy działającej na tyłach wroga.
Zaszyfrowany przez Laosia meldunek jest taki: ;7i53#$%&*APET(ZHE0nfiwr2#$%34609w7rt$%#$^
Nie zapominajcie też o innych zadaniach: pozorowanych atakach, kamuflażu i ćwiczeniach sprawnościowych.
Powodzenia!
Menaszka co chwilowo przejęła funkcje dowódcze

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw gru 02, 2010 10:16 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja dziś uprawiałam bieg z przeszkodami
Inka

MaryLux

Post » Czw gru 02, 2010 11:42 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A my uprawiamy jogę. Umiemy już cztery pozycje: kotka z głową do góry, kotka z głową w dół, kij oraz pozycję trupa.
kap.klos.Laoś

mih

[poprzednia][następna]