Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto lis 30, 2010 21:36 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

ok, jutro postaram się dosłac kilka rzeczy :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto lis 30, 2010 22:05 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Witam
Koteczki o których piszecie są u mnie. To chyba najbardziej czułe dwa stworki jakie w życiu widziałam. Początkowo niedostępne a od jakiegoś czasu najchętniej by z kolan nie schodziły :)
Klara wymaga tylko sterylki, poza tym jest zdrowa, mimo że należy do raczej szczupłych kotek. Zosia ma guzka no i też musi przejść sterylkę. Poza tym zaczęła znaczyć teren.... i ma złamany ogonek, ale to tylko taki dodatek do jej wyglądu :) I co najważniejsze, gdy już koteczki dojdą do siebie po operacjach koniecznie muszą znaleźć domek stały. Bo moja pralnia to nie miejsce dla takich mruczydeł.
Bardzo dziękuję, że "przyjęłyście" Zosieńkę pod opiekę fundacji. Jedyne co boli to fakt, że dla życia kotki ta inna musiała odejść....
Mazurko[']
magdajedral

Post » Śro gru 01, 2010 12:44 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

mam dobrą nowinę :) galeria internetowa gdzie wystawiam swoje prace pomoże przy zbieraniu pieniążków na fundusz i fantów na bazarki. Potrzebuję tylko pomocy jak to napisać ładnie o tej inicjatywie funduszu onkologicznego. I czy jest jakaś strona naszego funduszu? Lub fundacji?

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro gru 01, 2010 13:52 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

gagga pisze:mam dobrą nowinę :) galeria internetowa gdzie wystawiam swoje prace pomoże przy zbieraniu pieniążków na fundusz i fantów na bazarki. Potrzebuję tylko pomocy jak to napisać ładnie o tej inicjatywie funduszu onkologicznego. I czy jest jakaś strona naszego funduszu? Lub fundacji?

O fajowo!! Czy jest tu ktos z talentem pisarskim i checia do pomocy?? Ja niestety nie mam zadnych talentow :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw gru 02, 2010 0:20 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Ponawiam prosbe o ujawnienie talentu pisarskiego :wink: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw gru 02, 2010 9:02 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Dziewczyny, a gdyby wykorzystać wstęp z pierwszego postu Kinya? Jest całkiem fajny :) Ja niestety też talentu pisarskiego nie mam :roll:

Sam Fundusz Onkologiczny nie ma strony internetowej. Strona Fundacji ELPIS - Nadzieja dla Zwierząt jest tu http://elpis.org.pl/.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw gru 02, 2010 9:40 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

zaczynam się stresować :( to już w sobotę rano

gagga

Post » Czw gru 02, 2010 9:42 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

mam już transporterek, poprane kocyki, kupiłam podkłady sani dla Lusi

tak pomyślałam, żeby kupić czapeczkę taką jak dla niemowlaka :D bo w tym kołnierzu to długo nie wychodzi

gagga

Post » Czw gru 02, 2010 11:10 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Gagga bedzie dobrze!! Wszyscy bedziemy z Wami myslami i kciukami :). Co do czapeczki to moze zapytaj wetki bo czapeczke chyba Lusia sobie latwo zdejmie a kolnierza nie...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw gru 02, 2010 12:38 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Dzisiaj wysyłam paczkę do Vega na bazarek, wczoraj była taka śnieżyca, że nie było szans. Jutro powiina dotrzeć.

Mocne :ok: i ciepłe myśli moje i mojego stada są przy Lusi.
W niedzielę moje dwa maluchy tymczasy poszły do super domków - życie jest piękne (czasami :? )
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw gru 02, 2010 13:45 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Też trzymam za Lusię kciuczki :ok: :ok: :ok:

Ewan, czekam w takim razie na przesyłkę. Raczej liczę się, że dojdzie na poniedziałek, bo poczta zaczyna pracować niestety w trybie świątecznym, czyli mają dużo przesyłek. No i śnieżyca trwa dalej, więc z transportem tego wszystkiego między miastami też nie jest różowo :roll:
Najwyżej dołączę nowe fanty do bazarku, który zrobię z pozostałości po obecnym (kończy się w najbliższy wtorek o 22.00 8) ) :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw gru 02, 2010 14:16 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

:ok: :) moc najlepszych myśli dl Lusi11 :D

anca

Od: Pon wrz 06, 2010 19:43

Post » Pt gru 03, 2010 10:54 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Zapraszamy do Funduszu! Osoba z talentem pisarskim dalej poszukiwana ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt gru 03, 2010 15:21 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

właśnie otrzymałam magnesy na bazarek fundacyjny !!! jeju jakie śliczne. Jak skończę tłuc kotlety to wstawię.

gagga

Post » Pt gru 03, 2010 16:12 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. Startujemy!

Czekamy z niecierpliwoscia :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]