Podziękuj mu w moim imieniu, bo naprawde warto było poczekać na fotki taaakiego kota

Moderator: Estraven

sunshine pisze:Ale się uśmiałam. Tylko nie pokazuj Weihaiwej, bo jej będzie przykro, że ty pierwsza wstawiłaś taki filmik
elu pisze:Z ostatniej chwili!![]()
Proszę Państwa! Oto unikatowe zdjęcia przedstawiające rzadkie chwile, kiedy to nasz wypłosz Tigerek daje się wziąć na ręce![]()
Zrobienie zdjęć też graniczyło z cudem, bo jak tylko Tigerek zauważył wielkie oko patrzące się w jego stronę, to zrobił się strasznie niespokojny, zaczął się tak ruszać, że wszystkie zdjęcia, oprócz tych dwóch, były kompletnie zamazane.
shalom pisze:Elu a Twoje koty nie mają żadnych sensacji po tym Applawsie?
BUDRYSEK pisze:elu pisze:Z ostatniej chwili!![]()
Proszę Państwa! Oto unikatowe zdjęcia przedstawiające rzadkie chwile, kiedy to nasz wypłosz Tigerek daje się wziąć na ręce![]()
Zrobienie zdjęć też graniczyło z cudem, bo jak tylko Tigerek zauważył wielkie oko patrzące się w jego stronę, to zrobił się strasznie niespokojny, zaczął się tak ruszać, że wszystkie zdjęcia, oprócz tych dwóch, były kompletnie zamazane.
to mi się podoba
shalom pisze:No to się cieszę. Oby mojemu maluchowi przeszło w końcu

elu pisze:BUDRYSEK pisze:elu pisze:Z ostatniej chwili!![]()
to mi się podoba
Bardzo chciałam Ci zaprezentować to na żywo, ale chyba się zestresował tą wielką ilością fantów, mieszanką obcych zapachów i ogólnym rumorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości