Behemot IV

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 16:51 Re: Behemot IV

Masz krawcową i szukasz w sklepach 8O 8O 8O
Kobieto !
Przecież to komfortowa sytuacja :!:

Już dla samych umiejętności mojej ex teściowej powinnam się była bardziej zastanowić nad rozwodem - w życiu nie byłam tak odszyta jak wtedy :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lis 26, 2010 16:54 Re: Behemot IV

AYO pisze:Masz krawcową i szukasz w sklepach 8O 8O 8O
Kobieto !
Przecież to komfortowa sytuacja :!:

Już dla samych umiejętności mojej ex teściowej powinnam się była bardziej zastanowić nad rozwodem - w życiu nie byłam tak odszyta jak wtedy :roll:

Nienawidzę szyć :evil: Jak sobie wymyślę fason to się potem okazuje, że owszem, ale nie dla mnie :evil: Gotowe od razu wiem jak na mnie wygląda.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 26, 2010 16:59 Re: Behemot IV

AYO pisze:Bo nk spowszedniała?

Mnie po prostu miło zobaczyć dziewczyny z miau ale nie jestem jakąś maniaczką tego portalu - nie bardzo mi leżą te wszystkie aplikacje i gry - nie mój świat :roll:

Na nk też mnie nie ma :lol:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lis 26, 2010 17:05 Re: Behemot IV

Kwestia tego co kto lubi :wink:
Mnie nk przypasowało ze względu na ożywienie kontaktów klasowych a także studenckich.
Ale w aplikacjach i grach też nie uczestniczę. Dla mnie to komercjalizacja portalu, która nie ma nic wspólnego ze spotkaniami po latach czy odszukiwaniem kumpli 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 26, 2010 17:09 Re: Behemot IV

Ja się wypisałam z naszej klasy, bo moi znajomi byli mało aktywni. Długo nie wytrzymałam i poszłam na FB, bo w realnym życiu jestem dość samotna. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lis 26, 2010 17:14 Re: Behemot IV

PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH CIOTEK :wink:

Marnują się i porastają mchem kocie posłanka, które Behemot z żelazną konsekwencją ignoruje nawet wtedy, kiedy postawione są np. w pobliżu kaloryfera zimą :x
Wasze koty tak ładnie w domkach wiklinowych, na posłankach, włóczniaczkach i takie tam :roll:

ODPUŚCIĆ ODMIEŃCOWI i zanieść do schroniska lub na bazarek wystawić?
Co sądzicie?

Babajago :1luvu: - pisałas już kiedyś, że nie masz takiej paczki jak moja na przykład :roll:
Ale za to masz nas :piwa: :piwa:
Ja jednak mam cały czas wrażenie powierzchowności i nieprawdziwości tych kontaktów jeżeli nie dotyczą ludzi, których znamy w realu lub przynajmniej z rozmowy telefonicznej :roll:
Ja Ciem koffam zawsze a od wczoraj jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I pieniążki już Ci wysłałam 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 26, 2010 17:21 Re: Behemot IV

Z nk się wypisałam, bo zasypywali mnie spamem :evil: Kontakt z kilkoma osobami ze szkoły utrzymuję, a z innymi i tak bym nie utrzymywała, więc po co mi to :wink: Nie miałam szczęścia trafić do zgranej, lubiącej się klasy, niestety... FB mnie nie ciągnie wcale, ostatnio brakuje mi czasu na wszystko :roll:

AYO pisze:ODPUŚCIĆ ODMIEŃCOWI i zanieść do schroniska lub na bazarek wystawić?

Moim zdaniem odpuścić. Siłą go nie skłonisz do zmiany zdania :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lis 26, 2010 17:52 Re: Behemot IV

Tak właśnie sądziłam - tylko żal, bo kotki w posłankach są takie... rozbrajające?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lis 26, 2010 17:55 Re: Behemot IV

AYO odwzajemniam twoje uczucie, choć jest ono szorstkie jak wiesz. Zero kontaktów poza forum i tak będzie póki się nie obwąchamy w realu na którymś sabacie :wink:

Odmieńcowi odpuść i sprzedaj posłanka na bazarku. Masz aparat, dasz radę a jakby co to ci pomogę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt lis 26, 2010 20:59 Re: Behemot IV

Znacznie bazarek i kup se buty! :mrgreen:

NK jestem, ale nie korzystam az tak. Bardzo zadko tam wchodze. FB gram w farme i tez mam wiele znajomych z mojego kregu. Wszystko musi sie jakos zlaczyc w calosc i do czegos byc dobre. Miau mnie wciagnelo i jestem doslownie zalezna... :oops: Jak kiedys od czatowania... Nie podoba mi sie to. Nie zrozumcie zle, uwielbiam Was, ale brak mi zywej osoby kolo mnie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lis 26, 2010 21:07 Re: Behemot IV

Ale po to jest właśnie internet, żeby mieć obok ludzi :D
Obrazek

babajaga

Post » Pt lis 26, 2010 21:29 Re: Behemot IV

Na wyciagniecie reki... Tak jest blisko ale i tez daleko, bo jak bym chciala Wam cos pomoc, to jest troche za daleko, zeby tak sobie jechac. Tu pokonam 600 km w piec godzin u Was caly dzien. Tak to juz jest.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lis 26, 2010 21:58 Re: Behemot IV

Jestem i na NK i na FB.
Na NK z moich klas znalazłam bardzo mało osób wiec idea upadła, znalazła inne zastosowanie - po latach spotkałam kuzynki i odnowiłam kontakty potrzebne w genealogii :D
Konto na FB założyłam sobie dosłownie trzy tygodnie temu z myślą o udostępnianiu wydarzeń do pomocy kocio-psiej i rozszerzam grono znajomych :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lis 27, 2010 15:44 Re: Behemot IV

Secret, widziałam twoje zdjęcie na FB. Myślałam, że jesteś jakaś brzydka, bo czasem jak o sobie coś piszesz to raczej się krytykujesz, a ty jesteś piękną kobietą! Masz tyle spokoju w spojrzeniu i piękny uśmiech! :1luvu:
Obrazek

babajaga

Post » Sob lis 27, 2010 16:50 Re: Behemot IV

zeszłopiątkowa impreza z nk skończyła się... jak zawsze :mrgreen: koszmarnego kaca miałam :mrgreen: był czas, że spotykaliśmy się - co dziwne z podstawowką! - raz w miesiącu, czasem raz na dwa... teraz zdechło. To było pierwsze spotkanie od ponad roku.
Na FB jestem, ale nie rozumiem tego portalu, wlazłam tam, bo mnie wetka, nasza CoolCaty "zmusiła", że "sąsiadów" potrzebuje :oops: grałam w Farmville - tydzień, w Treasure Island - z miesiąc, na Frontier Ville poległam :oops: znaczy sadzę i zbieram 1500 cholernych orzeszków ziemnych i jestem na 42 poziomie... w życiu bym nie przypuszczała, że gra - jak by nie było strategiczna - tak mnie zeżre :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]