Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 9:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A ja mowie, ze powietrze od karolyferow jest suche i mi oczy lzawia. Kiedy "potrzebne" krople kupie i czy w ogule, to moja sprawa.
Kussad :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 10:00 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Cioteczki :1luvu:
To nie od leków, bo Cardiol uspokajająco działa.
Ale stres był zbyt duży i organizm się zbiesił trochę.
Ale to nic, najważniejszy jest Promyś kochany :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 10:03 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lis 23, 2010 10:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

dzwoniłam do kliniki.

z Promysiem jest dużo lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
transfuzję zniósl dobrze,nie potrzebował premedykacji.

nie krwawił,nie wymiotował,nie dyszy,zrobił siusiu,zrobił małą kupkę troszke podbarwioną krwią ale p.dr.powiedziała że "miał prawo".temp w normie.
slychać było jak mruczy!!!
teraz dr.da mu troszkę mokrego do zjedzenia i spokoj, spokój, spokój..
jak się ogarnę to do niego jadę-wtedy porozmawiamy co zalecają dalej.

wszystko wksazuje na to że ta druga krew mu dala szansę i chlopak chce zyć :D :D :D :D :D

Opieka św.Franciszka i miliony kciuków nadal bardzo potrzebne :D :D :D :D :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 10:14 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Boże, jak dobrze, Promyniu kochany :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 10:15 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dla Promyka

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lis 23, 2010 10:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Św. Franciszku, dzięki.
Jeszcze boję się cieszyć. Ale... cieszę się i trzymam kciuki z całych, całych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto lis 23, 2010 10:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Aż osłabłam z ulgi, to pewno jeszcze nie koniec walki ale... można walczyć dalej!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 23, 2010 10:18 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jak dobrze... Cały czas trzymam kciuki. Zdrowiej, Promyczku! :1luvu: :kotek:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto lis 23, 2010 10:19 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Promyczku cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Boże dziekuję :!: :!: :!:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto lis 23, 2010 10:26 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja jeszcze Bogu nie dziekuje ja go ciagle prosze. Jak sie wczoraj ucieszylam to potem bylo zle TFU,TFU,TFU,TFU. Po prostu badzmy w nieustannej mobilizacji w trzymaniu kciukow!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 23, 2010 10:27 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Rano pani doktor miała "ucieszony" głos przez telefon. Powiedziała, że przeżył noc, ma się dobrze, co prawda nie tak wyśmienicie, jak normalnie. Akurat przejmowała dyżur, więc dużo mi nie powiedziała. Chyba cała lecznica się cieszy razem z nami, że się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance2: :dance:
Teraz trzeba zdobyć pieniążki na zapłacenie rachunku.... :( :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 23, 2010 10:33 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jesooo ... popłakałam się z radości ... :oops: Kciuki nadal mocno trzymam .... to pewnie jeszcze nie koniec walki ... ale przecież nikomu TAM po drugiej stronie nie jest potrzebne kolejne, umęczone kocie ciałko ... Promyczek musi zostać tutaj ... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lis 23, 2010 10:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

majencja pisze:Cały czas czytam o parametrach morfologii. Jeżeli jest to efekt trutki na szczury to w niej sa pochodne kumaryny rozwalające wątrobą wskutek czego dochodzi do spadku poziomu protrombiny niezbędnej do krzepnięcia. Wtedy spadają również płytki. Pytanie czy miał robiony czas i wskaźnik protrombiny??? Bo to jest istotą problemu
Trzymam również kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak sobie pomyślałam, żeby zadbać o wątrobę Promyczka. Gdy się jego stan ustabilizuje, trzeba by zacząć podawać jakiś specyfik.
Kiedy już zapanuje się nad jego wydolnością krążeniową - trzeba będzie go dać do obejrzenia prof. Galantemu - mam tu na myśli sprawę krtani.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 23, 2010 10:38 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Niech sie najpierw z tego wykaraska. Troche ulgi...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]