MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 12:36 Re: WAWER zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

wyrażnie chce pospacerować po Łazienkach...
ale w takim razie na psią logikę to powinien sie trzymać w tamtym rejonie :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 7:20 Re: WAWER zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

co do parku na Idzikowskiego - Pani mówiła o parku z oczkiem, czyli tak w połowie bardziej w górze "nad" ogródkami". byliśmy tam dziś ze trzy razy, plakaty powiesiłam, ale mało - jeśli ktoś tam mieszka proszę o pomoc!

ostatnie info z dogo przeklejam!

Leona nie widziano od praktycznie 24 godzin...
widziano go ostatnio wczoraj ok. 9 na Idzikowskiego - o ile to był on! Ktoś widział go wcześniej wczoraj przed siódmą pod blokiem Gagarina 10A... potem nic

byliśmy tam po 21 - łaziliśmy, jeździliśmy... nic.

my byliśmy tam całą noc chodząc pod blok co 30-45 minut i jeżdżąc po całym Mokotowie i po zakamarkach... nic... odwiesiliśmy plakaty, tyle dobrego... na Idzikowskiego też, ogólnie chyba przerobie plakat za zaginął na MOKOTOWIE (widziano go na Gagarina ostatnio...) czy jakoś i obklejamy cały Mokotów

w nocy na bank go nie było, byliśmy tam serio co kilkadziesiąt minut pod tą klatką i wokół bloku już nie wiem nie wiem czemu nie wrócił? co się stało? :(:(:(

jedzenie suche pod klatką leży nieruszone już od 24 h...

SM wczoraj miała zgłoszenia z Wilanowskiej (około 7 rano, więc chyba nie Leon... ranny pies, po wypadku - odwołane), Koncertowej - chyba około 14, duży czarny pies i z Biedronki - nie wiadomo jaki pies... i to najpóźniejsze zgłoszenie.

na kwarantannie na Paluchu widzę podejrzane psy...

ta: http://paluch.org.pl/index.php?do=animals&what=2 mi teraz nie działa, ale jest tam jeden podejrzany pies z 17 listopada... 2928/10...

a tu: http://www.napaluchu.pl/system_kwarantanna.php nie ma dat, ale sa psy takie jak:

ID: 2813/10 (chyba za mały),

ID: 2817/10
Gatunek: PIES [ MIX ON ] [ samiec ]
Masc: czarna-podpalana
Waga: 28,000
Skad: sm grenadierówchyba za daleko...

już nie wiem, oszaleję

która baza jest "prawdziwsza"?

totalna beznadzieja :(

ludzie - teraz tylko PLAKATY! (+sprawdzenie Palucha...) jak chwilę się prześpię (chociaż odechciało mi się) zrobię nowe i PROSZĘ WAS O POMOC w rozwieszaniu ich na CAŁYM MOKOTOWIE!

Leon naprawdę może być daleko, w jedną noc przyszedł na Mokotów z Wawra... co on ma biedny robić? szuka nie wie, że to on musi dać się znaleźć...!
Ostatnio edytowano Czw lis 18, 2010 7:30 przez mru_dogo, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mru_dogo

Od: Śro gru 17, 2008 15:13

Post » Czw lis 18, 2010 7:21 Re: WAWER zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

wybaczcie kochani, że tak słabo uaktualniam tu wieści, siły nie mam i nie mam kiedy :( matko, nie wiem co z tym Leonem :(

uaktualniłam pierwszy post!
ObrazekObrazek

mru_dogo

Post » Czw lis 18, 2010 21:20 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

Czasem psy wsiadają do autobusu i jadą w siną dal... :?
Kilka lat temu na wydział w noworoczny poranek przyszedł pies. Miał obrożę z namiarami, więc od razu zadzwoniliśmy i okazało się, że był z Józefowa koło Otwocka. Uciekł o północy, przestraszony fajerwerkami. W jedną noc z Józefowa na Ochotę - przez most, a jeszcze wtedy Siekierkowskiego nie było, to sądzę, że niemożliwe, musiał wsiąść w autobus i przejechać pół miasta...
Może Leon też tak podróżuje?
Paluch sprawdzić trzeba koniecznie...
Trzymam kciuki.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lis 18, 2010 22:14 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

ale na upartego, jak się jest psem, to Grenadierów jest po drodze z Wawra na Mokotow-sprawdzcie ten trop...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 19, 2010 14:15 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

sprawdziłam, to nie on :( żaden na Paluchu to nie on. sprawdzam na bieżąco :(
z resztą jak teraz trafi na Paluch to już chip jest aktywny! jest właścicielka, szuka i czeka na telefon.
ObrazekObrazek

mru_dogo

Post » Pon lis 22, 2010 23:50 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

Wczoraj i przedwczoraj rozglądałam się podczas każdego spacerku w ciągu dnia za Leonem w okolicach Warszawianki, Królikarni, Piaseczyńskiej i Idzikowskiego. Czytałam ogłoszenia że szukamy Leona a przed chwilą zaglądnęłam na dogo i widzę zmieniony post Mru:

"Leon - wziął sprawy w swoje łapki, przeszedł kilkadziesiąt km i odnalazł dawny DOM

21 listopada:

LEON ODNALEZIONY!

To niesamowite, ale Leon się odnalazł. I to właśnie wtedy, kiedy urwał się nam trop i nie wiedzieliśmy już, co nowego możemy zrobić.

Leon zaginął w poniedziałek 15 listopada w Wawrze
kilka dni kręcił się po Dolnym Mokotowie
żeby w końcu trafić niemal do Piaseczna, gdzie został cudem odnaleziony
sama trasa Wawer-Mokotów-Julianów to około 30 km...

Dziękuję wszystkim, którzy znaleźli choć chwilę i pomogli!"
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 22, 2010 23:52 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

Ja na FB widziałam informacje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 22, 2010 23:56 Re: MOKOTÓW zaginął owczarek LEON! jest dla niego dom...!

Nie zauważyłam tej informacji :oops: ale za to odkryłam że sunia z Mysłowic też wróciła do swojego domu :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia]