.Gagga mamy nadzieje ze nasza pomoc choc troche przyczyni sie do poprawy stanu zdrowia Lusi. Ona jest taka slodka
. Musi byc dobrze!!
.
. Musi byc dobrze!!
.

. Dobrze policzylas wplaty
. Tak, naszym obecnym kandydatem jest sniezynka Lusia. I dzieki za dodanie nr konta w pierwszym poscie!
gagga pisze:Lusia prawdopodobnie będzie maiła operację pod koniec tego tygodnia. Obcięte będą oba uszka. Taką decyzję podjęła Pani doktor po konsultacji z dr Kieze z Gdańska. Po amputacji uszka zostaną wysłane do dr Kieze do badania. Jutro będę znała dokładną datę operacji. Z tego co się dowiedziałam to koszt takiej operacji będzie wynosił ok. 120zł +/-, do tego leki przeciwbólowe i przeciwzapalne.No i nie mam pojęcia ile ma kosztować badanie histopatologiczne. Będę musiała jeszcze zrobić badania kupki, bo ten jej brzuch jest zgazowany i pewnie jakieś leki na ten brzuch. Na badanie usg i prześwietlenie nazbierałam na bazarku.Z bazarku czekam jeszcze na kilka zł za co muszę kupić transporterek. Jutro albo zajadę do dr albo zadzwonię i się dowiem czy mam podawać Lusi jakieś leki przed operacją.
. I caluski dla Lusi
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości