Dostałam właśnie cudowną wiadomość, że kotek może pojechać do lecznicy (niezawodne Panie Weterynarz z Rudy Śląskiej zaoferowały tymczas dla niego, podleczenie...). To wielka pomoc - na wagę życia, dziękujemy
Kotuś będzie potrzebował miejsca w dt po podleczeniu, ewentualnie można by było zacząć go intensywnie oglaszać jak najwcześniej - tak czy owak, będzie potrzebna pomoc...
...kotek z Rudy...wracają wspomnienia. Mam nadzieję, że tym razem wątek skończy się szczęśliwie i Misio znajdzie prawdziwy domek:). Kotek jest śliczny i taki bidulek. Potrzebuje ciepłego kąta i ludzkiej ręki, dla której opłacałoby się walczyć...
hej, jesli to ten misiak jest z szaraczkiem razem u PAN WET to dajcie mi wreszcie namiar abym mogla cokolwiek załatwic i dowiedziec sie konretów. W formu czesto trudno sie doczytac płęty i konkretów!!! Jak trzeba pomóc obydwum to też pomogę. czekam h
POPROSZE O NAMIARY DO PAŃ WET; TELEFON ITD BO INACZEJ BEDZIEMY ROZPRAWIAC PRZEZ KILKA KOLEJNYCH DNIA A CZAS UCIEKA; SKORO ZOSTAŁY WYRWANE TO MAJA ŻYĆ H