smarti pisze:a kto by im w Katowicach mówił że z Mysłowic???![]()
![]()
jakby oczywiście doszło do tego do czego nie możemy dopuścic.
To nie przejdzie,bo ten wątek był wstawiany na wątek ogólny Katowic,a Schronisko na pewno czyta.
Moderator: Moderatorzy
smarti pisze:a kto by im w Katowicach mówił że z Mysłowic???![]()
![]()
jakby oczywiście doszło do tego do czego nie możemy dopuścic.
Gosiara pisze:Czy wiadomo jaka jest do psów?Mam dt taki alarmowy jak coś ,ale koleżanka ma dorosłą Dobermankę łagodną...Ja odpadam mam kwarantannę po parvo
Gosiara pisze:Czy wiadomo jaka jest do psów?Mam dt taki alarmowy jak coś ,ale koleżanka ma dorosłą Dobermankę łagodną...Ja odpadam mam kwarantannę po parvo
smarti pisze:może to suczka z garunku uciekinierek??
ja miałam pudla jak byłam mała-miał u nas raj-mieszkał na ogródku i w domu-jak chciał
czarny duży pudel-bardzo mądry-uwielbiał jak mu grałam na pianinie...
u nas plac był ogrodzony jaszcze przez dziadziusia, taką starą siatką-jeszcze przed wojną więc była cała pordzewiała..
No i Murzynek cofał się do tyłu,brał rozpęd i wpadał w tę siatkę tak że swoim twardym łbiskiem bez żadnego trudu robił dziurę i przez tę dziurę uciekał na ulicę albo do lasu.
wiele razy to widziałam zresztą do moich obowiązków należało łatanie potem tych dziur w płocie drutami
uciekał tak przez całe swoje 18-to letnie życie-nie wiadomo po co nie wiadomo przez czym-do wolności..do tego co za parkanem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość