anca pisze:Deklaruję w kazdym miesiącu chociaż 10,00. To trudny wybór który chory kot ma być leczony szanse powinien mieć każdy!
Witaj na forum!!! I dziekujemy za deklaracje wplaty i za opinie
.anca pisze:Deklaruję w kazdym miesiącu chociaż 10,00. To trudny wybór który chory kot ma być leczony szanse powinien mieć każdy!
.skwareek pisze:Tak, tylko chodzilo mi tez o to jak wybierzemy kota ktoremu pomozemy. Czy na zasadzie glosowania jeden kot zostanie wybrany i otrzyma pieniadze czy podzielimy kaske miedzy wszystkie zgloszone koty. Albo inaczej? Widzialam tez watek kota ktory wkleila seja, to bylby chyba dobry kandydat na poczatek. Ma to samo co Mazurka. Jak myslicie?? Kochani ja bede Was co i rusz pytac o opinie wiec prosze mi to wybaczyc i jednoczesnie sie wypowiadac. W koncu mamy dzialac razem
.

skwareek pisze:Tak, tylko chodzilo mi tez o to jak wybierzemy kota ktoremu pomozemy. Czy na zasadzie glosowania jeden kot zostanie wybrany i otrzyma pieniadze czy podzielimy kaske miedzy wszystkie zgloszone koty. Albo inaczej? Widzialam tez watek kota ktory wkleila seja, to bylby chyba dobry kandydat na poczatek. Ma to samo co Mazurka. Jak myslicie?? Kochani ja bede Was co i rusz pytac o opinie wiec prosze mi to wybaczyc i jednoczesnie sie wypowiadac. W koncu mamy dzialac razem
.
anca pisze:Nie mozna wybrac zdrowia i życia na zasadzie glosowania to nie wybory! Ja jestem ciekawa , które choroby onkologiczne nasi weci umią leczyc! czy ta choroba, która miała Mazurka w tym stadium jest uleczalna?
seja pisze:skwareek pisze:Tak, tylko chodzilo mi tez o to jak wybierzemy kota ktoremu pomozemy. Czy na zasadzie glosowania jeden kot zostanie wybrany i otrzyma pieniadze czy podzielimy kaske miedzy wszystkie zgloszone koty. Albo inaczej? Widzialam tez watek kota ktory wkleila seja, to bylby chyba dobry kandydat na poczatek. Ma to samo co Mazurka. Jak myslicie?? Kochani ja bede Was co i rusz pytac o opinie wiec prosze mi to wybaczyc i jednoczesnie sie wypowiadac. W koncu mamy dzialac razem
.
Całe szczęście na forum nie ma zbyt wielu kotów z nowotworami - na szczęście dla kotów i oby nowotworów było jak najmniej!
Lusi pomoc się przyda, nawet bardzo. Jeszcze bardziej pomoc w diagnostyce.
Prócz niej na forum nie znalazłam więcej kociastych z nowotworem, czy coś przeoczyłam?
skwareek pisze:Mysle ze jak ustalimy zasady dzialania to Kinya wpiszeje do pierwszego postu i liste czlonkowtez. Co do skladek to jesli mozecie wplacic juz w listopadzie to bardzo prosze, jesli ktos chce zaczac od grudnia - nie ma problemu. Im wczesniej wystartujemy z pomoca tym lepiej!
anca pisze:Nie mozna wybrac zdrowia i życia na zasadzie glosowania to nie wybory! Ja jestem ciekawa , które choroby onkologiczne nasi weci umią leczyc! czy ta choroba, która miała Mazurka w tym stadium jest uleczalna?
mamut pisze:Może właściciele sami borykają się z problemem. Nie każdy chce udzielać się i uzewnętrzniać na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości