Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon lis 15, 2010 10:30 Re: jesienna szafa, torebki paski, DODAŁAM NOWE

może być:) w ten weekend ja tez nie mogę:)
no to rogaliki:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon lis 15, 2010 19:35 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

Mozna prosic o konto i informacje o tym ile mam wplacic razem z przesylka? :D
Sukienka czarna, ta zamawiana :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lis 15, 2010 22:35 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

bardzo mi przykro, ale nie dam się zbankrutować. :wink:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto lis 16, 2010 8:22 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

czy ta pomarańczowa marynarka to żarówka? czy stonowany jednak kolor wpadający może w rudy? :roll:

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Wto lis 16, 2010 8:42 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

marynara ma mocny kolor ale zdecydowanie nie jest żarówiasta:) można go określić jako rudy, jak bardzo rudy lis:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Wto lis 16, 2010 19:12 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

kwiat groszku i moś, paczki wyszły dziś:) dajcie sygnał że dotarły :?:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 16, 2010 19:19 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

u mnie poczta piechotą chodzi - to może zetrwać. :wink: obstawiam poniedziałek.
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto lis 16, 2010 19:41 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

torebka zielona 35 na zdjęciu w ogóle nie wygląda na zieloną, ma odcień zieleni morskiej czy trawy?
gruby turkusowy pasek 25 ma dziurki, czy mogę go zapiąć w dowolnym miejscu?
płaszcz Mango 160 czy to jest zimny brąz czy ciepły w odcieniu pomarańczu?
sukienka TUZZI 70, czy ona jest obcisła, profilowana do ciała czy może być luźna i też źle nie będzie wyglądać?

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto lis 16, 2010 19:46 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

Ja tez poprosze"moje" ciuszki i dane do przelewu :D
ObrazekTesknie kochanie(*)Obrazek Miszka i Majka

kicia582

Od: Pon lut 22, 2010 0:33

Post » Wto lis 16, 2010 19:56 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

dite pisze:torebka zielona 35 na zdjęciu w ogóle nie wygląda na zieloną, ma odcień zieleni morskiej czy trawy?

ma kolor głęboko zielonej trawy, kolor nasycony, zdecydowanie nie blady (jak na drugiej fotce) nawet rzekłabym że ma kolor świerkowych igieł:)
dite pisze:gruby turkusowy pasek 25 ma dziurki, czy mogę go zapiąć w dowolnym miejscu?

możesz go zapiąć w dowolnym miejscu
dite pisze:płaszcz Mango 160 czy to jest zimny brąz czy ciepły w odcieniu pomarańczu?

zdecydowanie nie jest to zimny brąz, określiłabym go jako mocna gęsta czekolada z odrobiną mleka:) bardzo twarzowy odcień
dite pisze:sukienka TUZZI 70, czy ona jest obcisła, profilowana do ciała czy może być luźna i też źle nie będzie wyglądać?

hmmm, jest odrobinę wyprofilowana samym swoim krojem (delikatne wcięcie w talii itp) ale myślę że będzie dobrze wyglądac także lużniejsza, cały majstersztyk tej kiecki to ramiona leciutko podkreślone poduszeczkami (można wyciąć jakby co) i den "doszyty" materiał z przodu który tworzy na dole ładny "rozporek"

kicia582 pisze:Ja tez poprosze"moje" ciuszki i dane do przelewu :D

już już:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 16, 2010 20:12 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

gosikbaum pisze:
dite pisze:torebka zielona 35 na zdjęciu w ogóle nie wygląda na zieloną, ma odcień zieleni morskiej czy trawy?

ma kolor głęboko zielonej trawy, kolor nasycony, zdecydowanie nie blady (jak na drugiej fotce) nawet rzekłabym że ma kolor świerkowych igieł:)
dite pisze:gruby turkusowy pasek 25 ma dziurki, czy mogę go zapiąć w dowolnym miejscu?

możesz go zapiąć w dowolnym miejscu
dite pisze:płaszcz Mango 160 czy to jest zimny brąz czy ciepły w odcieniu pomarańczu?

zdecydowanie nie jest to zimny brąz, określiłabym go jako mocna gęsta czekolada z odrobiną mleka:) bardzo twarzowy odcień
dite pisze:sukienka TUZZI 70, czy ona jest obcisła, profilowana do ciała czy może być luźna i też źle nie będzie wyglądać?

hmmm, jest odrobinę wyprofilowana samym swoim krojem (delikatne wcięcie w talii itp) ale myślę że będzie dobrze wyglądac także lużniejsza, cały majstersztyk tej kiecki to ramiona leciutko podkreślone poduszeczkami (można wyciąć jakby co) i den "doszyty" materiał z przodu który tworzy na dole ładny "rozporek"

sukienka TUZZI 70 po pomiarach odpada, niestety, bo jest świetna
jestem przekonana co do torebki i paska, nad płaszczem jeszcze się chwilę zastanowię, zdecydowanie wolę zimne brązy, ale tak apetycznie opisałaś czekoladę z mlekiem, że teraz muszę chwilę pomyśleć :)

dite

Post » Wto lis 16, 2010 20:16 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

dite, zrobiłam rezerwację:) dziękuję mogę spróbować zrobić lepsze foty koloru płaszcza, ale ostatnio z pogodą kiepsko:(
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw lis 18, 2010 20:56 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

zaginęłam na chwilę, sorki, muszę się ograniczyć do paska i torebki, tnę budżet, bo mam inne wydatki, podziękuję za płaszcz, poproszę o dane do przelewu na PW, dziękuję

dite

Post » Czw lis 18, 2010 21:52 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

dziękuję dite, już wysyłam PW
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt lis 19, 2010 9:31 Re: jesienna szafa, torebki paski, NOWE KIECKI dodałam!!!

Iwetta i Kicia, przepraszam za opóźnienie, ale musiałam nagle zdawać jakiś pi......ny egzamin kolektorski, paczki do Was wyjda dziś. Dziękuję
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]