dite pisze:torebka zielona 35 na zdjęciu w ogóle nie wygląda na zieloną, ma odcień zieleni morskiej czy trawy?
dite pisze:gruby turkusowy pasek 25 ma dziurki, czy mogę go zapiąć w dowolnym miejscu?
dite pisze:płaszcz Mango 160 czy to jest zimny brąz czy ciepły w odcieniu pomarańczu?
dite pisze:sukienka TUZZI 70, czy ona jest obcisła, profilowana do ciała czy może być luźna i też źle nie będzie wyglądać?
kicia582 pisze:Ja tez poprosze"moje" ciuszki i dane do przelewu
gosikbaum pisze:dite pisze:torebka zielona 35 na zdjęciu w ogóle nie wygląda na zieloną, ma odcień zieleni morskiej czy trawy?
ma kolor głęboko zielonej trawy, kolor nasycony, zdecydowanie nie blady (jak na drugiej fotce) nawet rzekłabym że ma kolor świerkowych igieł:)dite pisze:gruby turkusowy pasek 25 ma dziurki, czy mogę go zapiąć w dowolnym miejscu?
możesz go zapiąć w dowolnym miejscudite pisze:płaszcz Mango 160 czy to jest zimny brąz czy ciepły w odcieniu pomarańczu?
zdecydowanie nie jest to zimny brąz, określiłabym go jako mocna gęsta czekolada z odrobiną mleka:) bardzo twarzowy odcieńdite pisze:sukienka TUZZI 70, czy ona jest obcisła, profilowana do ciała czy może być luźna i też źle nie będzie wyglądać?
hmmm, jest odrobinę wyprofilowana samym swoim krojem (delikatne wcięcie w talii itp) ale myślę że będzie dobrze wyglądac także lużniejsza, cały majstersztyk tej kiecki to ramiona leciutko podkreślone poduszeczkami (można wyciąć jakby co) i den "doszyty" materiał z przodu który tworzy na dole ładny "rozporek"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości