. Kinya ja bede poczatkujaca prowadzaca wiec wszystkie wtyki mile widziane od Ciebie jak i od innych zeby wszystko dzialalo bez zarzutow
. Kinya ja bede poczatkujaca prowadzaca wiec wszystkie wtyki mile widziane od Ciebie jak i od innych zeby wszystko dzialalo bez zarzutow skwareek pisze:A Kinya jeszcze jedna sprawa. Na jakie konto maja byc wplaty?? Podasz fundacyjne czy ja mam dac swoje??

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120034][img]http://miau.strefa.pl/Fundusz_Mazurki.gif[/img][/url]skwareek pisze:Przesledzilam ten watek oraz watek Mazurki wstecz i znalazlam takie deklaracje:
ewan - 30pln
phantasmagori - 10pln
mavi - 25pln
osoby deklarujace wpaty bez okreslonej narazie kwoty:
polhof
pomoc bazarkowa:
vega29
Ja tez nie moge narazie zadeklarowac konkretnej sumy ze wzgledu na brak pracy. Zawsze jednak postaram sie cos wysuplac lub czasem zrobic jakis bazarek.
Jesli kogos przeoczylam - przepraszam i prosze o poprawienie mnie.
Kto jeszcze chetny do przystapienia do Funduszu Mazurki?
. Mamut witamy w naszym gronie skwareek pisze:Graszka dziekujemy za piekny banerek. Mamut witamy w naszym gronie
. Kinya nie zauwazylam w pierwszym poscie informacji o numerze konta
. I chyba musimy jeszcze ustalic na jakiej zasadzie bedziemy dzialac. Tzn czy zglaszamy kandydatow i potem glosujemy kto ma dostac pieniazki czy np. dzielimy srodki na wszystkich kandydatow? A moze jeszcze jakos inaczej? Prosze o wypowiedzi bo chyba w sumie jeszcze tego nie ustalalismy (czy znowu cos przegapilam
).
Kinya pisze:skwareek pisze:A Kinya jeszcze jedna sprawa. Na jakie konto maja byc wplaty?? Podasz fundacyjne czy ja mam dac swoje??
Fundacyjne - ze względu na te odpisy podatkowe. Pisałam parę postów wstecz wszystko, jeszcze nie rozmawiałam w sprawie subkonta lub dostępu dla Ciebie do ogólnego.
Póki co będe je sprawdzac i przekazywać Ci informacje o wpłatach.
Dane do przelewów jak na stronie http://elpis.org.pl/
Fundacja ELPIS - Nadzieja Dla Zwierząt
ul. Krzemionki 22/15
30-525 Kraków
Nr konta w MultiBanku: 94 1140 2017 0000 4002 1116 8509
W tytule przelewu koniecznie dopisek "FUNDUSZ ONKOLOGICZNY"
seja pisze:Bardzo bym chciała wspomóc...ale mogę co najwyżej 5zł przelać![]()
Krucho u nas![]()
Sama kiedyś myślałam o stworzeniu takiego funduszu - Misia miała płaskonabłonkowego - więc bardzo,bardzo Wam gorąco kibicuję!
I jeżeli tylko będę miała coś więcej gotówki to pomogę
. Kazda zlotowka sie liczy! I dalej czekam na wasze opinie na jakiej zasadzie powinnismy dzialac, pisalam o tym troszke wczesniej.skwareek pisze:seja pisze:Bardzo bym chciała wspomóc...ale mogę co najwyżej 5zł przelać![]()
Krucho u nas![]()
Sama kiedyś myślałam o stworzeniu takiego funduszu - Misia miała płaskonabłonkowego - więc bardzo,bardzo Wam gorąco kibicuję!
I jeżeli tylko będę miała coś więcej gotówki to pomogę
Super, dziekujemy. Kazda zlotowka sie liczy! I dalej czekam na wasze opinie na jakiej zasadzie powinnismy dzialac, pisalam o tym troszke wczesniej.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości