Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 22:13 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze:
Satyr77 pisze:I to jeszcze jak, ledwo skończyliśmy dietę Niuniolkowi a już jest gruby :evil:

Ledwie zdążyłam zauważyć, że schudł :P

:mrgreen:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro lis 10, 2010 22:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Jak byście byli "normalni" powinniście pozbyć się kotów które macie, bo przecież one niedochodowe, i przygarnąć inne, chyba tak to zazwyczaj jest :evil: :wink:

Ale wiem, że Wy pozostaniecie normalnymi inaczej :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 12, 2010 9:16 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze: Krzykacz, jako naczelny kandydat - musi schudnąć, bo ta piłka między łapami uroku mu nie dodaje :roll:

Ale jak schudnie,to mu sie spódniczka zrobi z luźnej skóry :lol:
Witajcie kochane Satyrki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 12, 2010 9:21 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witaj cieplutko Kasiu :1luvu:

Hmmm o tej spódniczce nie pomyślałam, ale on naprawdę teraz wyglada beznadziejnie. Nadaje się co najwyżej na fotomodela. Wygląd teraz tak, jakby wszystko poszło mu w tylną część ciała :roll:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lis 12, 2010 9:24 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Mądry Niuniol, żadna dieta mu nie straszna, i tak brzuszek wyhoduje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Według mnie cała Wasza Banda urodą i wdziękiem na wystawy się kwalifikuje :love: 8)

Całusy dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 9:25 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Czyli okrąglutka doopcia i brzusio!-a ja lubie takie koty,wręcz uwielbiam!
U mnie co prawda tylko Pyniusia taka gruba,reszta raczej w normie,ale Ptyś miewa okresy "tłustego brzusia",tylko,że to duży kot-7 kg,przy smukłej budowie ciała,małym łebku i długich łapkach .
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 9:27 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

ale przód jakiś taki wąski ma.... Wygląda tak, jakby zaklinował się tym swoim brzucholem w jakiejść dziurze i ktoś próbowal wyciągać go za przednie łapki :P I tak juz troszke schudł, ale był moment, zaraz jak zakończył się wzrost, że wygladał jak baleronik :twisted: Pozostałe jak sa grube to równomiernie :D

WarKotka

Post » Pt lis 12, 2010 9:30 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Wykup mu karnet na siłownię-to sobie karczycho rozbuduje! :lol:
No Ptyś tez taki wątły w ramionkach-ale to już chyba taka ich uroda!
Co się martwisz-przyjdzie wiosna,to schudnie troszkę.
Ale za to jak miło sie w takie pulchne brzusio wtulić! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 9:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kropkaXL pisze:Ale za to jak miło sie w takie pulchne brzusio wtulić! :1luvu:

Co prawda, to prawda :D

WarKotka

Post » Pt lis 12, 2010 10:45 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Asiu tylko Niuniol nie ma prawa mieć brzuchola, ma za dużo tłuszczu, aż dziw że tam się nic poważnego jeszcze nie działo.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lis 12, 2010 10:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Satyr77 pisze:Asiu tylko Niuniol nie ma prawa mieć brzuchola, ma za dużo tłuszczu, aż dziw że tam się nic poważnego jeszcze nie działo.

Wiem, że brzuszysko to zagrożenie dla zdrowia Niuniola :( Ale i tak mam do tego brzuszka taką wielką słabość :oops:
U mnie podobną figurę ma Myszka, której nie potrafię wyciągnąć z nadwagi :roll: Też się martwię o konsekwencje zdrowotne.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 10:52 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Na chwilę obecną i tak jego dietę diabli wzieli, bo jak dostanie mniej to w innych michach się pożywi, a jego pokój zajły teraz maluchy
Obrazek

Satyr77

Post » Pt lis 12, 2010 10:54 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

przy kolacji zostają mu tylko puste michy do wylizyania :P

WarKotka

Post » Pt lis 12, 2010 10:58 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

ale przy śniadaniu niekoniecznie
Obrazek

Satyr77

Post » Pt lis 12, 2010 11:00 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

bo za dużo im sypiesz ;)

WarKotka

[poprzednia][następna]