Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ALICJA Borgelt pisze:Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą
![]()
![]()
Iweta pisze:ALICJA Borgelt pisze:Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą
![]()
![]()
Hej Alicja co Cię tak rozśmieszyło, to święta prawdaniektórzy powoli sie oswajają ale gorzej maja z tym relaksem
![]()
Mam nadzieje, że przesyłke z kosmetykami dla Ciebie też dostarczyli do Izy
ALICJA Borgelt pisze:Iweta pisze:ALICJA Borgelt pisze:Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą
![]()
![]()
Hej Alicja co Cię tak rozśmieszyło, to święta prawdaniektórzy powoli sie oswajają ale gorzej maja z tym relaksem
![]()
Mam nadzieje, że przesyłke z kosmetykami dla Ciebie też dostarczyli do Izy
bo właśnie sobie uświadomiłam,że mój małżonek ma przesrane![]()
![]()
3 koty i żona, a on jest jeden![]()
Ps. kosmetyki...
ALICJA Borgelt pisze:ale ma chociaż psai syna
Iweta pisze:ALICJA Borgelt pisze:ale ma chociaż psai syna
Synów to ma nawet dwóch, ale czy to wystarczy? jak ja do 13 kotów mam jest jeszcze córke![]()
Megana pisze:Przypominam, że idzie akcja na allegro na rzecz kotów Izy. Wstawcie sobie link w podpis na innych forach...
http://allegro.pl/szczecin-130-kotow-pr ... 74488.html
iza71koty pisze:Nie wiem jaka pogoda u Was Dziewczyny, ale u nas wieczorem zrobiło sie koszmarnie.Wiało cały dzień ,ale przynajmniej nie padało. Teraz nie dosć ze pada, jest okrutna wilgoć, to chyba bardzo mocno spadła temperatura. Napaliłam dzis dosć mocno, a ciepło mi normalnie wywiało.Strach pomysleć co będzie pożniej.....
![]()
Ja myslę Taizu, ze Zbój juz chyba nie żałuje wymiany tej budki na inna? Sprawdzałas mu moze czy ma cieplutko w środku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Sillka i 54 gości