.taizu pisze:U mnie Zbój wyraźnie swoją budkę lubi
To dobrze.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
.taizu pisze:U mnie Zbój wyraźnie swoją budkę lubi
Afatima pisze:Iza, jestem jak najbardziej za kierowaniem kociaków do adopcji. Jasna sprawa, że tu nikt do nikogo nie może i nie zamierza mieć pretensji, że z różnych powodów wycofał swoją opiekę. Różnie się w życiu ukłąda, i ktoś, kto pomagał teraz sam może pomocy potrzebuje. Ale jedna sprawa to wycofanie, a druga to powiadomienie Cię o tym. Zresztą Ciebie czy kogokolwiek, kto ma u siebie kociaki w wirtualnej adopcji. Brak możliwości pomocy to jedno, ale nieodpowiadanie na wiadomości czy nie poinformowanie Cię to zupełnie inna sprawa.
iza71koty pisze:Przepraszam Taizu. Dopiero doczytałam o co chodzi. Zatem prostuję.Nie widziałam tego, ale moze nam przybliżysz jak to działa?
iza71koty pisze:Oraz....REWELACJA przed snem!Ziutka ma Opiekuna Wirtualnego.
Az uwierzyć nie mogłam, ze tak szybciutko!
Pięknię Pięknie Dziękujemy z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()
http://koty.sos.pl/futro.php?id=864![]()
taizu pisze:iza71koty pisze:Przepraszam Taizu. Dopiero doczytałam o co chodzi. Zatem prostuję.Nie widziałam tego, ale moze nam przybliżysz jak to działa?
Zwyczajnie, dwie zupelnie nieznajace się osoby podsyłają cos na tego samego kota i nicki obu są przy kocie. przecież wiadomo, że to, co przysylają adopcyjni rodzice nie pokrywa kosztów. Oczywiście na stronie Vivy może byc inaczej, jesli tam automatycznie wychodzi, że kot już "zajęty" i nie przyjmuje nowego opiekuna... Nie wiem, jak to działa na Vivie
taizu pisze:iza71koty pisze:Oraz....REWELACJA przed snem!Ziutka ma Opiekuna Wirtualnego.
Az uwierzyć nie mogłam, ze tak szybciutko!
Pięknię Pięknie Dziękujemy z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()
http://koty.sos.pl/futro.php?id=864![]()
Świetnie!
iza71koty pisze:O kurcze. Zapomniałam się pochwalić.No to sie pochwalę i lece spać. Dostałam dzis prezent dla kotków w sklepie zwierzęcym, gdzie często kupuję. Dostałam tunelik Rc dla kociaczków.
Mam teraz dwa.Jeden od Taizu,
taki sam. Ale radocha!!!!
Pochwaliłam sie. A teraz Dobranoc Dziewczyny.
![]()
Megana pisze:Po pierwsze - mnie też chodzi o jasność sytuacji, czyli o informację. Dla Izy to podstawowa sprawa, wiedzieć na co może liczyć. Z drugiej strony, to nie jest nic przyjemnego przypominać i się upominać, doskonale to wszyscy rozumiemy. Dlatego uważam, że należy skończyć z tym czekaniem i pisaniem PW. Ktoś nie płaci - kot do kolejnej adopcji. Taka opcja powinna być od razu na pierwszej stronie. Bez żadnych pretensji. Sytuacje życiowe są różne i tyle.
Druga sprawa - na Vivie są koty z kilkoma opiekunami i jest to zupełnie normalna rzecz. I cała masa z jednym opiekunem i prośbą o kolejnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości