ALICJA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Iza, w czwartek wieczorem spodziewaj się dostawy chrupek
iza71koty pisze:Iweta pisze:Iza, w czwartek wieczorem spodziewaj się dostawy chrupek
Ojej!!!Ależ sie cieszę.
![]()
![]()
Ale jak...Iwetko ja karmie wieczorami. Znaczy wracam na noc do domu, ale jestem dopiero kolo 22.00.
No kocyki mam. Wszystko działa.Tylko obrazu dla Ciebie jeszcze nie skonczyłam.
Mam go dopiero w połowie. Ale skoncze. Wyślę poczta i juz.
No nie dam rady. Olej schnie długo, czasu ciagle mało. Od trzech dni sobie obiecuję, że trochę pomaluję. Ale jak wracam, zaczynam sprzatać, pisać, umieszczać zdjęcia, a Net mi teraz bardzo wolno chodzi, to jest druga w nocy.
No a muszę sie troche przespać.
Ale nie martw się . Jakoś się umówię z Piotrem.![]()
iza71koty pisze: Megana.To jest taka dość mało komfortowa sytuacja dla mnie. Z jednej strony zdaję sobie sprawe, ze Adopcje Wirtualne sa dobrowolne. To znaczy Każdy ma prawo taką Adopcję podjąć lub z niej zrezygnować. Mi Nikt nie musi tłumaczyć powodów Swojej decyzji. Potrafię uszanować i docenić dotychczasowa Pomoc i Pamięć. Tutaj bardziej chyba boli mnie, brak takiej informacji.Pw i tylko jedno słowo, pozwala mi podjać decyzję i wiem co mam dalej robić. Kłopot pojawia sie kiedy kilku takich Opiekunów bez poiformowania mnie zaprzestaje Pomocy. Ja wysyłam pw i często czekam bardzo, bardzo długo na odpowiedz. Z jednej Strony nie chce robic przykrosci Opiekunowi Wirtualnemu . Zaś z drugiej wiem, że nawarstwiajace sie takie sytuacje ,bardzo odbijają sie na tym, jakimi ostatecznie środkami dysponujemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 41 gości