» Nie lis 07, 2010 23:31
Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż
OTO BIEŻĄCA LISTA KOCIAKOW BĘDACYCH POD MOJA OPIEKA, UWZGLĘDNIŁAM PONIZEJ ODEJŚCIA I ZAGINIĘCIA
KOTY DOROSŁE
TERENY MIEJSKIE CZ. I
Szarusia, Zezolcia, Maciuś, Kicia Bąbelek, Gapcia, Halinka, Fela, Dorcia, Czarny stary kocurek, Niunia, Róża, Miłek, Dina, Misiu, Stella, Eliza, Ogonek, Rybcia,Boguś.
TERENY MIEJSKIE CZ II
Ciapulek, Murzynka, Trusia, Gwiazdeczka, Jacuś, Wacuś, Rekinek, Biedroneczka, Biedroneczka II, Tygrysek, Bajka, Freduś, Zenuś, Szynkretka, Czarnuszka, Honoratka, Marcysia, Gabi, Bartuś, Niedżwiadek, Stary Misiu, Szaro- biała kotka, Szaro- biały kocurek,Szaro- biały kocurek II, Sabinka, Sara, Perełka, Misiaczek, Szaruś, Clio, Aisza, Merlinka, Piękna Inez, Dyrektor, Dasza,Boni,Blusia, Kociak Blusi, Mama Blusi,Szara kicia, Kotka od szarej kici, Ziutka, Kocurek od Ziutki, Maks, Timi. .
TERENY ZIELONE CZ I
Stefanek, Czarna kotka, Szary kocurek, J.P, Rudy kocurek, Rudy kocurek, Maurycy, Miłka, Ruda, Tajfun, Zosia, Szary kocurek, Misiulek, Murzynek, Zuzia, Oczko, Nikuś, Szczurek, Myszka, Misio z budki z prądem, Miś, Czarna, Serafin,Kicia krówka, Sówka, Siostra Sówki, Kocurek zza kanałku, Balbinka.
TERENY ZIELONE CZ II
Patryczek, Nora, Ksieżniczka, Martin, Frania, Juniorek,Czarna koteczka,Misiaczek,
Lisiczka, Czarna kicia, Czarna kicia II, Fifi, Kicia Arlekin, Fionka, Szara kicia, Czarnulka,Cztery kocurki mieszkajace na posesji w poblizu, Kotek z Lotniska, Kicia z Lotniska.
RAZEM POD MOJĄ OPIEKA JEST 115 SZTUK.
Nie uwzględniam też moich kociaków w domu +- 20 sztuk.Plus kotki uratowane z działek Tęcza.
W zestawieniu zdjete sa kotki uratowane z działek Tęcza. Gdzie wiele kocich istnień zgineło okrutną śmiercia w ubiegłym roku na przełomie jesieni i zimy. Wkrótce po powodzi. Te kotki to Sonia, Agatka, Celinka, Biało- stalowa kotka, Lucynka, Tina. Kotki te stały się juz moimi rezydentami i nie wliczam ich do stada kotów wolnożyjacych.
Ostatnio edytowano Pon lis 08, 2010 12:11 przez
iza71koty, łącznie edytowano 2 razy