Pozdrawiam i do roboty

Dopisek: to znaczy ja do roboty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Prognoza pogody na Szczecin jest taka, że dziś późnym wieczorem ma się zacząć wypogadzać, a potem do środy pochmurno, ale raczej bez opadów, natomiast w środę znowu deszcz
Pozdrawiam i do roboty
Dopisek: to znaczy ja do roboty
Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie lejeJutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.
Iweta pisze:Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie lejeJutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.
A u mnie nadal słonecznie i bardzo ciepło, tylko wiatr jest duży
iza71koty pisze:ALICJA mam pytanie. Dyzio którego zaadoptowałaś wirtualnie poprzez stornę Vivy! Juz od dawna sie nie pokazuje. Pisałam Ci o tym. Poniewam wszystko musi byc na bieząco, bede prosic o zdjęcie go ze strony. Na to miejsce przekażę innego kociaka. Wiele naszych kotkow straciło Wirtualnego Opiekuna. Zdecyduj który kot Ci odpowiada. Moge zaproponowac Różę, Aisze lub Clio. Dwie ostatnie to córki Inez, która masz zaadoptowana. Ewentualnie coś innego Ci wyszukam. Czekam na Twoja decyzję.
Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie lejeJutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.
ALICJA Borgelt pisze:iza71koty pisze:ALICJA mam pytanie. Dyzio którego zaadoptowałaś wirtualnie poprzez stornę Vivy! Juz od dawna sie nie pokazuje. Pisałam Ci o tym. Poniewam wszystko musi byc na bieząco, bede prosic o zdjęcie go ze strony. Na to miejsce przekażę innego kociaka. Wiele naszych kotkow straciło Wirtualnego Opiekuna. Zdecyduj który kot Ci odpowiada. Moge zaproponowac Różę, Aisze lub Clio. Dwie ostatnie to córki Inez, która masz zaadoptowana. Ewentualnie coś innego Ci wyszukam. Czekam na Twoja decyzję.
to od następnego miesiąca wezmę Aiszę i Clio, to będę miała 4 futerka![]()
![]()
![]()
![]()
Inez z córkami i Biedroneczkę
ALICJA Borgelt pisze:Iweta pisze:Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie lejeJutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.
A u mnie nadal słonecznie i bardzo ciepło, tylko wiatr jest duży
no u mnie 18 C dzisiaj było
taizu pisze:To dłuższa prognoza dla Szczecina http://www.accuweather.com/pl/pl/zachod ... ecast.aspx
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 42 gości