Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:....
Tak, uważam, że im pomogłam.
Na tyle na ile mogłam im pomóc.
martka pisze:Pcim, przeciez Ty tam byłes i widziałeś...
Rozmawialismy o tym wszyscy, (w ile osób? we cztery?) tam na miejscu, zanim kociaki trafiły do mnie. Więc uważam, że nie powinnienes teraz mnie oskarżać.
edu pisze:Zaglądam i jestem przerażona...
Dzięki wielkie Mawin za przypomnienie, że to wątek mający na celu znalezienie domów dla maluchów, a nie osądzanie Martki. Wszystkim "mądralińskim" życzę, żeby poświęcali tyle serca, czasu, kasy itd. dla ratowania kotów co Marta - razem podjęłyśmy decyzję, niestety nic w życiu nie jest czarne lub białe i tak było tym razem. Najgorsze jest to, że zdaje się przyczyniacie się do tego, że szanse maluchów na jakikolwiek DT spadają do zera...
Ale nie poddajemy się! Fotki kotków oprócz jednego są na 1 stronie, znajomy już robi im ogłoszenia na gumtree, myślę, że nawet można by je już adoptować do DS, więc proszę również o kontakt osoby, które może mają jeszcze zapytania o kociaki itd. Dziękuję w imieniu maluchów!
martka pisze:Pcim, na razie maluchów nie zabiorę choćby mnie prosili i błagali i po stopach całowali.
Plany znałeś, bo razem byliśmy w tej piwnicy, i ja otwarcie wtedy mówiłam NA GŁOS, że jestem po pp.
Na razie o pomoc prosze na jutro, mam nadzieję złapc kocice.
PcimOlki pisze:Nie ma co pitolic - zadzwoń proszę do Molendy, czy kogoś, zapytać czy ma do odsprzedania trochę Virkonu - tak na 5 litrów 2% (?) roztworu. Ja zapłacę.
edu pisze:Zaglądam i jestem przerażona...
Dzięki wielkie Mawin za przypomnienie, że to wątek mający na celu znalezienie domów dla maluchów, a nie osądzanie Martki. Wszystkim "mądralińskim" życzę, żeby poświęcali tyle serca, czasu, kasy itd. dla ratowania kotów co Marta - razem podjęłyśmy decyzję, niestety nic w życiu nie jest czarne lub białe i tak było tym razem. Najgorsze jest to, że zdaje się przyczyniacie się do tego, że szanse maluchów na jakikolwiek DT spadają do zera...
edu pisze:Ale nie poddajemy się! Fotki kotków oprócz jednego są na 1 stronie, znajomy już robi im ogłoszenia na gumtree, myślę, że nawet można by je już adoptować do DS, więc proszę również o kontakt osoby, które może mają jeszcze zapytania o kociaki itd. Dziękuję w imieniu maluchów!
ossett pisze:PcimOlki pisze:Nie ma co pitolic - zadzwoń proszę do Molendy, czy kogoś, zapytać czy ma do odsprzedania trochę Virkonu - tak na 5 litrów 2% (?) roztworu. Ja zapłacę.
Możesz kupić w aptece koło Molendy. Zamawiają z dnia na dzień. Może nawet maja jeszcze ten zamówiony przeze mnie i nie odebrany ze trzy tygodnie temu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości