Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 9:12 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Hmmm nie chciałabym być złą wyrocznią ale po wizycie u veta pewnie wszystko się okaże... Jeśli vet stwierdzi, że wszystko z nimi ok to chyba trzeba mieć plan awaryjny... bo albo dom, który wziął koty je po prostu wyrzuci ( a takie rzeczy się niestety zdarzają :evil: ) albo będą dzwonić żebyś je zabierała ( to jest ten lepszy wariant).
Nie chcę oceniać ludzi, którzy je wzięli ale wiecie same, że są różni.
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lis 05, 2010 9:52 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Ale się porobiło :strach: Gdyby nie ta odległość...
Może ktoś z forum z Poznania mógłby pójść na wizytę poadopcyjną?

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Pt lis 05, 2010 9:58 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

anna_s pisze:Ale się porobiło :strach: Gdyby nie ta odległość...
Może ktoś z forum z Poznania mógłby pójść na wizytę poadopcyjną?

To bardzo dobry pomysł :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt lis 05, 2010 10:08 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Ma iść tam forumowa Karotka, narazie czekamy aż domek się z nią skontaktuje. Wiedzą o tym, że Karotka może na miejscu coś doradzić, pomóc (była tam z wizytą przedadopcyjną) , ale narazie nie zadzwonili do niej. Może dzisiaj...

Ja już kilka razy pisałam, że kociaki mogą do mnie wrócić, ale oni niby chcą dać im szansę. Boję się tylko, że jeżeli coś tam jest nie tak, to im kociaki dłużej tam będą tym gorzej dla ich psychiki.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lis 05, 2010 10:16 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Może pierwsze chcą się skontaktować z wetem, a potem coś zdecydują . I dlaczego miauczą obydwa ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 05, 2010 11:19 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

jasdor... z kotami trochę jak z dziećmi. U mojej koleżanki jak jeden zaczynał wyć, to i drugi się dołączał.

Najlepiej byłoby jak najszybciej nawiedzić domek i podjąć najlepszą dla kociaków decyzję (jakąkolwiek bo taka bezradność jest najgorsza). Nie można też przedłużać takiej sytuacji, państwo niby chcą dać szansę ale może to dać odwrotne skutki, niż by się chciało.
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lis 05, 2010 11:39 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

zuzia96 weź może od nich maluchy, a daj Balbinkę chociaż to głupi pomysł :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 05, 2010 11:56 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

CatAngel pisze:zuzia96 weź może od nich maluchy, a daj Balbinkę chociaż to głupi pomysł :?

Tak, niezbyt dobry pomysł :P

A o Balbinkę zero zapytań :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt lis 05, 2010 12:06 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

zuzia96 pisze:
CatAngel pisze:zuzia96 weź może od nich maluchy, a daj Balbinkę chociaż to głupi pomysł :?

Tak, niezbyt dobry pomysł :P

A o Balbinkę zero zapytań :(

No to było nieprzemyślane :( :( :)

CatAngel

Post » Pt lis 05, 2010 12:50 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Kurczę, myślałam, że dzisiaj przeczytam jakieś lepsze wieści.
Naprawde jakieś dziwne to zachowanie kociastych :(.
Może niech Karotka nie czeka aż oni się odezwą tylko sama zadzwoni (albo Ty Zuziu) i się delikatnie wprosi.
Trzymam wielkie kciuki za dzieciaki, wielkie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lis 06, 2010 8:57 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Agnieszka pójdzie tam w przyszłym tygodniu, dogrywamy. Wczorajsze wieści są takie, że maluchy już nie miauczą, ale się boją, Gabryś podobno więcej nie nasikał poza kuwetę. U weta nie byli, bo Duży był na wyjeździe służbowym i nie mieli kiedy :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lis 06, 2010 8:59 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Może jednak to jakiś znak że idzie ku lepszemu ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 08, 2010 0:21 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Maluchy pojechały!Jest źle

Zuzia96 wysłałam ci PW :ok:

CatAngel

Post » Sob lis 13, 2010 18:25 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Maluchy już dobrze:))))

Długo nie pisałam, bo sama przeżywałam horror :strach: Dom maluchów nagle zamilkł!!! Do tej pory pisałyśmy codziennie, aż tu nagle zapanowała cisza... dlatego różne najgorsze myśli przychodziły mi do głowy :( Pisałam i pisałam i...cisza! Zadzwonić nie mogłam, bo ostatnio złodziej przeciął Asi torebkę i ukradł jej komórkę :( oczywiście :oops: zaczęłam wątpić w prawdziwość tej wersji i dzwoniłam, a jakże... :oops: Nie spałam po nocach :( ze stresu zjadłam chyba tonę czekolady :evil:

Aż wczoraj domek napisał, z kociakami już wszystko w porządku, już się zaaklimatyzowały, nie miauczą, śpią na kołdrze, mruczą!! Z Gabrysiem byli u weta, nic groźnego się nie działo, dostał tylko jakieś kropelki do oczka, bo mu łzawiło jedno oczko. Kotki są pociechą, tulą się i łaszą. Domek odzyskał wiarę, że teraz już będzie dobrze. A nie pisali, bo mieli kłopoty z internetem, Asia podobno wysłała do mnie maila ostrzegawczego, że tak może być, ale mail niestety do mnie już nie dotarł :(

Ale ze mnie panikara :oops: :oops: ja im w tym czasie chyba ze cztery razy pisałam, że kotki zawsze mogą do mnie wrócić, jak są jakiekolwiek problemy. Teraz wierzę, że im jednak zależy na kociakach :P i chyba już teraz wszystko będzie dobrze :P Czekam na fotki maluchów, jak tylko dostanę, to zaraz wstawię :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lis 13, 2010 18:30 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Maluchy już dobrze:))))

Wspaniałe wieści Zuziu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]