Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 8:57 Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Relacja tymczasowej opiekunki:

Przedwczoraj znalazłam Raisę w schroniskowym boxie, smutną, na miękich nóżkach- nie zareagowała na przysmak. Mogłam być tylko jescze 5 min. w schronie- więc chwyciłam ja na ręce i zaniosłam do budynku. Cały wczorajszy dzień Tula dzwoniła do schronu,ale się nie dodzwoniła, więc nie wiedziałam co się dzieje. Pojechałam i zastałam ją gdzie zostawiłam, czyli w budynku,i z wenflonem. Czyli coś dostała.
Wzięłam i ją do kliniki, by zbadać krew i mieć pewność co jej jest! I otóż ma babesziozę i mocno zaawansowaną anemię w związku z tym. Wyjeliśmy jej w lecznicy ponad tuzin olbrzymich kleszczy!! - lekarka była w szoku.

Czyli, wsadzono jej wenflon w schronie, ale raczej nie dotykano, bo one były wszędzie.. Tak czy inaczej przystałam na propozycję lekarki, by została przez 3dni w klinice/ kroplówki dostanie non stop by nerki nie stanęły; w schronie dostałaby coś między 7 a 14--- ale i tak będzie dym:).

Nie wiem tylko, jak ja ją odwiozę do tego betonowego boksu... Sunia ma 5 lat. W samochodzie jechała z tyłu i spokojnie wyglądała przez okno; nieustannie / jest w sposob niezwykły wdzięczna/ lizała mnie po rękach!!

Mamy 3 dni, pytajmy wszystkich,prośmy i znajdźmy dom dla tej cudnej istotki:)
Luiza - 607 288 759

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro paź 27, 2010 9:05 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Podrzucę i powysyłam linka gdzie się da.

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro paź 27, 2010 9:10 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

elu pisze:Podrzucę i powysyłam linka gdzie się da.

dziękuję :1luvu: :1luvu:

wysłałam już info koleżance koordynującej adopcje i akcje ogłoszeniowe na forum beagle, dziewczyny też pewnie pomogą, są kochane :)

prosimy o kciuki za śliczną Raiskę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro paź 27, 2010 9:55 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

podrzucę..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 27, 2010 12:43 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

banerek dla suni :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/raisaw][img]http://tiny.cc/raisab[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw paź 28, 2010 1:13 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

panikota pisze:banerek dla suni :1luvu:

Obrazek

i tu dziękuję :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 28, 2010 6:55 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

panikota pisze:banerek dla suni :1luvu:

Obrazek

:ok:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt paź 29, 2010 20:06 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Śliczna sunia. Mam nadzieję, że uda się jej pomóc.
Jaka ona jest na wielkość?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt paź 29, 2010 22:35 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

mrr pisze:Śliczna sunia. Mam nadzieję, że uda się jej pomóc.
Jaka ona jest na wielkość?

też mam nadzieję :ok:

wydaje mi się, że nie jest większa niż do kolana, ale widziałam ją jedynie na zdjęciach.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob paź 30, 2010 19:55 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Może zróbcie jej jeszcze profil na Facebooku?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob paź 30, 2010 22:09 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Ma swój watek na dogomanii?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lis 02, 2010 22:14 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Nie mam konta na FB, a na dogomanii mam zablokowane, więc de facto też nie mam :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 02, 2010 22:18 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

Mogę w Twoim imieniu założyć,ale musisz pilotować wątek,bo ja teraz jestem tam rzadko

justyna8585

Post » Wto lis 02, 2010 23:15 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

justyna8585 pisze:Mogę w Twoim imieniu założyć,ale musisz pilotować wątek,bo ja teraz jestem tam rzadko

mogę spróbować :) dzięki :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lis 03, 2010 11:38 Re: Raisa- miniaturka kaukaza szuka DS. Mamy 3 dni! RADOM

XAgaX pisze:
justyna8585 pisze:Mogę w Twoim imieniu założyć,ale musisz pilotować wątek,bo ja teraz jestem tam rzadko

mogę spróbować :) dzięki :1luvu:

Jak wróce,to założę.Możesz sobie nowy nick założyc i nie chwalić się,że masz bana.

justyna8585

[następna]