Etko, u mnie z zooplusem to się średnio sprawdza, bo:
moje koty prawie wcale nie jedzą mokrego, a tam trzeba kupić duże zestawy mokrych karm, żeby cena była konkurencyjna
to samo sucha karma, opłaca się jak się kupi dwa duże wory np. a mi w zupełności starczy jeden
ale muszę poszukać sobie jakiegoś sprawdzonego sklepu, bo zależy mi na karmie wiadomego pochodzenia a nie jakieś podróbce czy kto wie czym jeszcze
Po tej przygodzie z allegro i po tym jak trochę pogrzebałam w temacie zaczęłam mieć poważne wątpliwości:
Znalazłam m.in takie ostrzeżenie od RC, fakt dotyczy ono karmy psiej, ale u mnie sytuacja była podobna:
http://www.dogomania.pl/threads/182612- ... zezenie-RCrybcie, ja na miau napiszę o sprawie Świata Karm, nawet wątek im założę, ale to jak odzyskam pieniądze, a od tygodnia cisza

Już napisałam do allegro z prośbą o pomoc i interwencję. Jeszcze w parę miejsc zamierzam uderzyć, tylko obawiam się, że jak to zrobię to pieniążków już nie zobaczę. Ale nie odpuszczę. Tylko poczekam.
ruru Cardek i Patek to jedyne chude koty jakie mam na stanie

najgorzej tyje Shibasek, sama nie wiem jakim cudem, bo go zobaczyć przy misce z jedzeniem to dopiero jest cud

A Leoś to kawał kota jest, długi i dobrze zbudowany. I samo zło