iza71koty pisze:Mglisto, wilgotno i nie przyjemnie.....Noc była bardzo chłodna.
Na moje podwórko w nocy, zawitały dziki. Mamy zryte pół podwórka. Coś szukały pod trawą.
![]()
Może trufli?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Mglisto, wilgotno i nie przyjemnie.....Noc była bardzo chłodna.
Na moje podwórko w nocy, zawitały dziki. Mamy zryte pół podwórka. Coś szukały pod trawą.
![]()
Iweta pisze:iza71koty pisze:Mglisto, wilgotno i nie przyjemnie.....Noc była bardzo chłodna.
![]()
Może trufli?Ty sprawdź Iza czy ich tam nie ma, zrobiłabys interes życia
iza71koty pisze:Dziewczyny mam pytanie odnośnie Bazarku. Dobry Duszek podarował mi ostatnio kilka obrózek odblaskowych dla psa. Mam jeszcze obróżki dla kota. Czy można to połączyc w jednym Bazarku?
iza71koty pisze:To prawda Taizu.![]()
Idę troszkę pomalowac. Odpocznę psychicznie. Maluję Rudego i ...będę kusić ALICJĘ...![]()
Jeszcze kilka poprawek i będę mogła wystawić Akt z kotami. Mąż mi wczoraj pomalował ramkę. Tylko musze to zrobić jakoś znienacka i po cichu, zeby mnie Panikota nie przyuważyła. ....Użyłam znów niebieskiego.
Afatima pisze:Witam się wieczornie. Kotka z lecznicy nie chce jeść, boję się, że ją zmarnowałam
Afatima pisze:Nie wiem nic, kotka jest przerażona i bardzo agresywna. Przyznam, że jeśli nawet doktor mówiła o gorączce to nie zapamiętałam. Dostaje kroplówkę podskórną, spierają się tam czy niejedzenie to wynik stresu czy powikłań, ale żeby pobrać krew muszą ją znów poddać narkozie. Mam dzwonić jutro.
Afatima pisze:Uwielbiam takie duże paluchy u duuużych kocurków, to zwłaszcza u białych właśnie dobrze widać
Afatima pisze:Nie wiem nic, kotka jest przerażona i bardzo agresywna. Przyznam, że jeśli nawet doktor mówiła o gorączce to nie zapamiętałam. Dostaje kroplówkę podskórną, spierają się tam czy niejedzenie to wynik stresu czy powikłań, ale żeby pobrać krew muszą ją znów poddać narkozie. Mam dzwonić jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 29 gości