Na zdjęcia Mo warto poczekać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sarra pisze:Polozylam Mo na drapaku kocyk i ciagle ktorez z uparta namietnoscia go zrzuca na podlogeDzis ktorys znowu sciagnal go na podloge a Czika na niego nasikala
dobrze ze mam drugi taki sam heh
![]()
Dostalam w prezencie posciel satynowa taka cala z narzuta i przescieradlem nawet satynowym,i zgadnijcie co: koty maja lodowiskorozpedzaja sie,wskakuja na lozko na narzute a ze wszystko sliskie na sliskim przescieradle to z koldra laduja na ziemi po drugiej stronie lozka
odjazdowo to wyglada ale juz jest niezle pozaciagne
no i ciagle na podlodze zamiast na lozku a jak nie ma kto podniesc to sie porozkladaja do spanie na tym
chyba jednak wroce do bawelny
sarra pisze:ciociu Bozenko buziaki przekazane![]()
probuje drapnac Mo na drapaku i zrobic zdjecie dla ciebie ale ona sie wierci gdziekolwiek nie usiadzieco sie dzis z aparatem nabiegalam to juz moje
na sofie,na podlodze,na stole,na schodach...ladnie pieknie do czasu jak podejde z aparatem-wtedy zaczyna sie myc
sarra pisze:ciociu Bozenko specjalnie dla ciebie fotki Mona drapaku sie nie dalo
![]()
ladna mam pupe ?
tak spie na sofie![]()
a tak na lozku tylko mnie duza przebudzila![]()
sarra pisze:ciociu Bozenko w pelnej okrasie Mo na drapaku a zeby bylo miekko bardziej to kocyk ma :D
a tu dwa Michaly czyli SAMSON I MAX :lol:
LUCY na sofie w pozycji...sama niewiem :lol:
i MAX na kolanach
Nie lubie tego nowego aparatu bo oczy nieladnie wychodza przy fleszu![]()
Tu jest dzisiaj to ich zakichane swieto fajerwerkow i zaczelo sie strzelanie i skonczy sie nie szybko,za jakis tydzien pewnie przestana strzelacMoje kotuchy zbytnio sie nie przejmuja ale martwie sie bardziej o te co na dworze
jest tu taki jeden ladny kocio z poldluga sierscia,niczyj,my tu na niego wolamy smietnikowy b
czesto kolo smietnika sie kreci,wynasze mu jesc,gdybym tylko mogla go wziasc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Paula05 i 65 gości