Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 30, 2010 20:11 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Dla Amelci :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob paź 30, 2010 20:24 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Kochani, nie chcę zapeszać... cytuję za pierwszym wątkiem Amelki viewtopic.php?f=1&t=117931&start=450

kamari pisze:Witajcie,
nie będę się wypowiadać na temat bestialstwa ludzi, bo szkoda słów.
Chciałabym się dowiedzieć, czy znalazł się stały dom dla Amelki. Mieszkam w towarzystwie kilku kotów i wiem, jak bardzo nie lubią zmiany miejsca, jeżeli nie znalazł się więc dom dla kici, chętnie wezmę ją do siebie. Miałaby wspólników do zabawy, dobrą opiekę i dwóch weterynarzy, którzy zajmują się moimi futrzakami w razie potrzeby.
Maria

kamari pisze:Witaj :D rozmawiałam już wstępnie z Joluką, jeżeli się zgodzi, to już niedługo Amelka dołączy do naszej gromadki :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob paź 30, 2010 20:37 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Amelcia na pewno znajdzie ten najlepszy domek :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie paź 31, 2010 18:15 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

ale by bylo super :D :dance: :D :dance: :D :dance:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 01, 2010 11:48 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

dziękuję wszystkim Cioteczkom za pilotowanie wątku - dzisiaj postaram się poustalać szczegóły dot. propozycji Kamari - mam nadzieję, że to właśnie ten, najcudowniejszy domek dla Amelki :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lis 02, 2010 19:17 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Byłoby cudownie.Trzymam mocno.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto lis 02, 2010 21:49 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

pozwolę sobie zacytować samą siebie z wątku Amelki na Kotach - bo ja niestety jak widać leniwa jestem.... :oops: :) - wybaczcie!

joluka pisze:melduję niniejszym, że dopinałam! :wink: :piwa:

jestem po rozmowie z Marią - rozmowie, która ostatecznie przekonała mnie, że to będzie cudowny dom dla Amelki!!! :1luvu: jedyną wielką niewiadomą dla mnie jest tylko "dogranie" się Amelki z pozostałymi kotami Marii - a w sumie - w domu i w galerii - jest ich podobno w tej chwili 13 - wiemy, jak Amelka dogaduje się z psami (po prostu ustawia je tak, że chodzą jak w zegarku :mrgreen: :wink: ), ale w akcji z kotami jeszcze jej nie widzieliśmy... - a charakterek mała podobno ma dominujący, więc tylko to mnie odrobinę niepokoi.... :piwa: :?

moja wetka - ta, która opiekowała się malutką w naszej lecznicy - twierdzi, że Amelka jest na tyle młoda i kontaktowa, że nie powinno z tym być problemu - po prostu w stadzie, w które wejdzie, będą musiały ustalić się nowe relacje i hierarchia.... :ok: :ok: :ok:

rozmawiałam już też z Kasią - Amelka już zaszczepiona, czuje się świetnie, więc gotowa jest już do przejazdu do swojego domu! w dodatku zrobiła sie trochę "łatwiejsza w obsłudze" :wink: - gdy zrobi kupkę w pieluszkę znacząco grzebie nóżką - domaga się zmiany pieluchy i niczego nie trzeba się domyślać.... :lol:

wstępnie ustaliłam z Kasią przewiezienie małej na najbliższą niedzielę - pojedziemy z TŻ najpierw na zachód, a potem juz z malutką ponownie przez Warszawę na wschód... :D - czeka nas wycieczkowa niedziela :ryk:

Mario - już dzisiaj nie będę dzwoniła do Ciebie, bo późno, więc jeśli czytasz, to na 99 % niedziela - jeśli nie czytasz, to dowiesz się jutro ode mnie telefonicznie

poprosimy nadal o ogromne :ok: :ok: :ok: - żeby udało nam się wszystko szczęśliwie sfinalizować!!!

joluka

Post » Wto lis 02, 2010 22:16 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

No to trzymam ogromnie.

edii

Post » Śro lis 03, 2010 19:29 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

jejku, ale super wymarzony domuś :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu:

tillibulek

Post » Śro lis 03, 2010 19:59 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Już od dawna kibicuję kici na FB! Bardzo się cieszę ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lis 04, 2010 10:00 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

dziękujemy wszystkim za pamięć, kciuki i miłe słowa!!!! :1luvu: - Amelka w najbliższą niedzielę odbędzie podróż do swojego nowego domu - oby takiego na zawsze!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Czw lis 04, 2010 14:11 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

Właśnie , oby tym razem już na zawsze.

edii

Post » Czw lis 04, 2010 21:14 Re: Jeśli przygarnąć-to kota w największej potrzebieAmelka czeka

musi byc DOBRZE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Joluka, ten DS to nagroda za Twoje serducho i wiare w znalezienie dla Amelki wspanialego domciu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

[poprzednia]