» Nie paź 31, 2010 12:26
Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż
W wyniku selekcji naturalnej oraz Adopcji z kilkunastu kociaków które dołączyły do stada pozostało 6. Przypomnę. Kociaki od Bajki niestety zgineły. Kociaki od Sówki niestety nie przeżyły.Z kociaków od Blusi z 5 przeżyły dwa i są w dobrej formie. Dzikuski okropne ale sporo juz urosły i sa w dobrej formie. Postaram się o zdjęcia, choc jestem tam o zmroku dopiero.Z 4 kociaków przyprowadzonych przez nowa kotkę do piwnicy Bartusia pozostała jedna kotka. Dwa kotki wcześniej zostały zabrane do nowych domów. Trzecia kotka jakiś czas temu została zabrana na Przystań Zeglarska przez jakiegoś Pana i Pania. Podobno mają juz na Przystani kocurka. Szkoda trochę bo pewnie kotka nie będzie wysterylizowana i nie wiadomo jak w tych warunkach przezyje zimę. Na Przystaniach często koty sa mordowane przez lisy. Musze znależć troche czasu i się zorientować w sytuacji.Nie było mnie przy tym ,wiec nawet nie bardzo wiem gdzie i jak szukać. W pobliżu jest kilka Przystani ale spróbuję sie czegoś dowiedzieć.
Tak wiec sa dwa kociaki od Blusi, jeden kociak w piwnicy Bartusia, jeden u mnie na działce czyli struta Balbinka zabrana z bazy Transportowej i jeden kociak, ten co przebiegał ulice , który pojawił się nie wiadomo skad.Oraz jedna kotka od Ziutki.
Domy i schronienia znalazły dwa kotki od Ziutki, trzy kotki z piwnicy Bartusia, jeden kociak wyrzucony na parkingu czyli razem 6 kociaków.