Bry!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Każdy grosz na wagę kota![]()
Jakieś dwa lata temu wystawa kotów w Łodzi miała motyw przewodni HalloweenTo była najfajniejsza wystawa. Diabły i czarownice, wampiry i nietoperze, kościotrupy i duchy prawie wszyscy uczestnicy wystawy za kogoś przebrani. A wszyscy to miłośnicy kotów
![]()
![]()
![]()
Klatki też były poubierane pająkami, nietoperzami, sieciami pajęczymi. (na tej wystawie otrzymałyśmy nagrodę na najlepiej tematycznie ubrana klatkę)
Dynię i kota zrobiłyśmy z torebek foliowych i gazet
Szura pisze:round-eyes pisze:(a ja dzisiaj 3 dzien strasze w pracy jako czarny koti zebralismy kolo 20 funtow na kotki, mam nadzieje, że dzisiaj tez coś uzbieramy!
Każdy grosz na wagę kota![]()
Jakieś dwa lata temu wystawa kotów w Łodzi miała motyw przewodni HalloweenTo była najfajniejsza wystawa. Diabły i czarownice, wampiry i nietoperze, kościotrupy i duchy prawie wszyscy uczestnicy wystawy za kogoś przebrani. A wszyscy to miłośnicy kotów
![]()
![]()
![]()
Klatki też były poubierane pająkami, nietoperzami, sieciami pajęczymi. (na tej wystawie otrzymałyśmy nagrodę na najlepiej tematycznie ubrana klatkę)
Dynię i kota zrobiłyśmy z torebek foliowych i gazet
kropkaXL pisze:Ale fajne przebrania!![]()
![]()
![]()
Fajnie,jak tak wszyscy sie przebierają-zawsze lubiłam bale przebierańców!
najmysia pisze:
Łolaboga, Cieszyn to koniec świata
najmysia pisze:My naszą starą krypą 2 dni byśmy jechali i nie wiadomo czy byśmy dojechali
ale może był w dobrym stanie, a nasz dopiero kupiony i nie wiem ki diabeł w nim siedzi i co się pierwsze zepsuje.kalair pisze:Starym DUŻYM FIATEM!![]()
najmysia pisze:ale może był w dobrym stanie, a nasz dopiero kupiony i nie wiem ki diabeł w nim siedzi i co się pierwsze zepsuje.kalair pisze:Starym DUŻYM FIATEM!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, Silverblue i 14 gości