Cosia Czitka,Balbi,Mić-kopciuszki, wracajcie do gniazd!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 14:13 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

czitka pisze:No właśnie, śladem Czitusi chciałam zacząć spać i tak do wiosny.
Ale zbudziła mnie Bungo telefonem, że ślęczy nad tekstem "Obszary Natura 2000" i tu gwóźdź programu :
Powiedziała tak: "w zasadzie rano nie piję..." 8O :ryk: :ryk: :ryk:
Całkiem serio to powiedziała :ryk:

Ja W ZASADZIE teszsz 8) . Bo zdarzyło mi się obudzić na ciężkim kacu i pić się chciało potwornie. Wszyscy imprezowicze zalegli spać, gdzie się dało, więc sięgnęłam po pobliską szklankę z napojem i ... wielki łyk. Który okazał się wódką...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro paź 20, 2010 14:28 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Tak, czy inaczej ogromnie zazdroszczę, że możecie w ogóle. Ja mam jakiś defekt :(
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro paź 20, 2010 18:30 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

czitka pisze:Tak, czy inaczej ogromnie zazdroszczę, że możecie w ogóle. Ja mam jakiś defekt :(

Y-hy - brak enzymu... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro paź 20, 2010 18:40 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

No właśnie, to jest poważna sprawa i nie wiem, jak się to leczy. Totalna kaplica. Nie wchodzi :(
Jestem najbardziej ponurym uczestnikiem takich, czy innych imprez. Może mi kiedyś przejdzie...
A tak przy okazji, że tu jestem, to odnotuję, że Lisia Mordka zniknęła. Nie ma jej od dwóch dni i myślę sobie, że zrobiło się chłodniej, więc po prostu jest w swoim domku i grzeje się w jakimś kącie.
Tylko Czarne przychodzi punktualnie o ósmej, kulkowate jest, nawet przytyte. Wrąbie miskę i szybciutko wraca. Zawsze w prawo, więc pewnie w tych okolicach mieszka.
Zimno się zrobiło i szaro. Może im szybciej zima przyjdzie, tym szybciej sobie pójdzie.
Kociska śpią już jak zabite, w kominku się pali, a ja myślami nieustająco przy Hipci, która jutro ma zabieg.
Przycichnę.
Obrazek

czitka

Post » Pt paź 29, 2010 21:51 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Czarne nadal przychodzi o 8-mej?

Marcelibu

Post » Pt paź 29, 2010 22:32 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Oj tak. Przychodzą we dwójkę, Lisia Mordka i Czarne. Czarne przyzwoite, wpada tylko wieczorem i znika w prawo.
Lisia Mordka stawia się już na trzy posiłki, przed południem, o 14-tej dziesięć i z Czarnym wieczorem :evil:
To są bardzo punktualne koty, zegarki można regulować.
Wyglądają bardzo dobrze, Lisia Mordka leniwie się przeciąga, wyleguje, nie ucieka :roll: Ale pogłaskać się nie da, to i lepiej :twisted:
MićMić ma zajęcie w związku z wizytami gości, też już wie o której wpadają i chodzi o to, żeby na nich napaść. Pogoni, jest trochę wrzasku i potem bardzo zadowolony z siebie siedzi przed furtką, że już po robocie.
Jak te koty przetrzymają zimę, pojęcia nie mam. Zrobiłam budkę, coś koszmarnego, stoi przy płocie i szpeci dom. Ale nikt w niej nie sypia, oni mają gdzieś schronienie w okolicy, kto wie, może w mojej komórce. Tam też jest budka :roll:
A może mają domki, a do mnie tylko na michę wpadają. Oby.
A teraz do Pani Bogusi!!!!!
Pani Bogusia, która stała się najszczęśliwszym domem Muśki ze stacji benzynowej, co jakiś czas przesyła mi przeurocze maile i fotki Muśki. Trzy tygodnie temu przyszedł kolejny i Muśka na zdjęciach piękna, puszysta, uśmiechnięta, brzucholem do góry!
I york malutki, który jest teraz współtowarzyszem Muśki i kolejny, śliczny kocurek! Dom pełen miłości i radości!
Niestety każda moja poczta wysłana jako odpowiedź na adres Muśki, wraca :(
Pani Bogusiu!!!!! Nie mogę odpowiedzieć!!!!! Proszę o inny adres mailowy!!!!!
Moje już śpią. Mić koło mnie, Cośka na kominku, Balbi na oknie, Tuta na drapaku.
O, coś przyszło :P
Dobrej nocy!
Obrazek

czitka

Post » Pt paź 29, 2010 23:16 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Twoja poczta jest do d.... Przecież już to wiesz.
A ja doczytałam wątek :evil:

Masz przechlapane :roll:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob paź 30, 2010 7:24 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Bungo pisze:Twoja poczta jest do d.... Przecież już to wiesz.
A ja doczytałam wątek :evil:

Masz przechlapane :roll:

Bardzo mi się podoba optymistyczny inaczej w wydźwięku post Bungo :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Sob paź 30, 2010 11:39 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Bungo, do d.... to jest cały Twój komputer, a nie tylko poczta, wiem coś o tym :ryk:
Nic nie mam przechlapane, mam metodę, poszczuję Miciem i załatwione :evil:
On jest groźny.
Obrazek
Tutaj właśnie chwilowo odpoczywa przed atakiem i udaje, że się bawi.
Wydałam dzisiaj Lisiej Mordce śniadanie i niestety nie zjadł. A jaki Mić zadowolony!
Obrazek

czitka

Post » Sob paź 30, 2010 11:46 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Boziiiiiiuuuuuu, jaka słodka minka !!!! :love:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Sob paź 30, 2010 11:49 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Hipcia pisze:Boziiiiiiuuuuuu, jaka słodka minka !!!! :love:

Hipciu -jesteś!!!!!! :D :dance: :dance2:

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Marcelibu

Post » Sob paź 30, 2010 11:58 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Hipciu, a tu przed chwilą specjalnie dla Ciebie :1luvu:
Obrazek
Słonko wyszło!
Obrazek

czitka

Post » Sob paź 30, 2010 12:07 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Dziekuję !!!
Jestem, jestem !!
Z wielkim wysiłkiem i na raty wyprodukowałam spory post na "Kociołkowym wątku", bo mi sie trochę już życie przelało :oops: .... i poszlo na klawiaturę ...ehhhhh.... :evil:
Ale słoneczko piękne świeci a koty maja cudne minki czyli jest a w każdym razie w najbliższym czasie będzie dobrze.
Howgh !
Obrazek

Hipcia

Post » Sob paź 30, 2010 12:22 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Poczekamy spokojnie na następny, to znaczy ten sam jeszcze raz :P
Odpocznij chwilkę i do dzieła! :ok:
Obrazek

czitka

Post » Sob paź 30, 2010 12:46 Re: Cosia Czitka Balbi i Mić- za chwilę wiosna!!!!!

Nie rozumiem ale pewnie ból pada mi na umysł .... :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Hipcia

[poprzednia][następna]