Legnica...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 24, 2010 11:25 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Legnica pisze:Dziękujemy.
Moze niektóre koty wraz z nadejsciem jesieni nabierają cieplejszych uczuć? :lol:

szczególnie jak śpią na poduszce obok i w momencie kiedy położysz rękę na jego poduchę z
automatu dostajesz z łapy - bo to jego poducha :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie paź 24, 2010 11:28 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

8) Pearl Rain,masz stanowczo za mało poduszek :lol:
Ja to się czasem czuję jakby mnie ktoś we śnie związał,a rano wstaje sztywna.Układają się niby na kołdrze,tylko ze pod kołdrą jestem ja i ruszyć sie nie mogę :lol:
Legnica

Post » Nie paź 24, 2010 11:35 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

jak córka była i spała na jego miejscu to całą noc miałyśmy przechlapane :lol: wskakiwał na łózko i gapił się jakby chciał zapytać : co robi ta kobieta na moim miejscu :lol: na starość tak mu się porobiło :wink:
nasza kotka tak się kładła w łóżku, że bałam się poruszyć żeby kota nie strącić, a jak nauczyła się spać pod kołdrą mus spać całą noc na jednym boczku bo panienka się do pleców przytula i sobie śpi, więc znam ten ból spania bez ruchu :wink: :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie paź 24, 2010 12:59 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Witam. Widzę że Haruś już na pierwszej stronce. Jak samopoczucie chłopaka?
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Od: Sob lut 06, 2010 20:43

Post » Nie paź 24, 2010 13:28 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Świetne!
Bardzo ładnie je,bywa też w kuwecie,spi wyłącznie na podusiach obowiazkowo przytulony.
Martwi mnie tylko to kichanie,dość mocno,ociera też czasem łapką nosek,to nie wrózy dobrze.Jutro do weta,dzisiaj nie stety nie miał dyżuru.
Wcześnie rano,przez długi,długi czas chodził jak błędna owca pod oknami,w jedną stronę potem w drugą i z powrotem i znów.
Może chciałby wyjść na zewnątrz,albo jakiś zapach intrygujacy tam znalazł,nie wiem czego tam szukał.
To sa te przykre momenty zadomawiania się ślepaczka,żal patrzeć jak błąka sie w te i z powrotem,ma sie ochote pomóc mu,tylko nie wiadomo tak do końca czego szuka?
Legnica

Post » Nie paź 24, 2010 13:35 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Może po prostu zwiedzał nowy teren?
Mam nadzieję, że małemu nic nie będzie...
A do jakiego weterynarza chodzisz? Ponoć przyjmuje u Was lekarz z Głogowa, kobieta.
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Od: Sob lut 06, 2010 20:43

Post » Nie paź 24, 2010 14:21 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Legnica pisze:8) Pearl Rain,masz stanowczo za mało poduszek :lol:
Ja to się czasem czuję jakby mnie ktoś we śnie związał,a rano wstaje sztywna.Układają się niby na kołdrze,tylko ze pod kołdrą jestem ja i ruszyć sie nie mogę :lol:

U mnie to tak wygląda :| , na poduszce śpią dwa kocury , w tym jeden 7 kg, więc ja poza :roll: , a w nogach 5 kg panienka i to jest moja strona łóżka, a mój TŻ jak król wolny od kociego futra po drugiej stronie :?
Gdzie tu sprawiedliwość :roll:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie paź 24, 2010 16:17 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Czy cieplejszych, to nie wiem, ale dziwnych - tak. Mój Gapek, który jest wielką miłością mojej Ciniuty ( sypiali wtuleni w siebie, objęci łapkami), wiec Gapek od wczoraj sypia z Ryśkiem :twisted: :!: :!: Ciniuta krąży wokół nich :| Ma ktoś coś na złamane kocie serduszko???
Edyt - dopiero teraz zauważyłam, że przegapiłam całą ostatnią stronę - to była odpowiedź na Wiesi pytanie o cieplejsze uczucia u kotów. A teraz poczytam co napisałyście :D

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Nie paź 24, 2010 16:28 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Na poprawienie kocich uczuć-feliway :lol:
Legnica

Post » Nie paź 24, 2010 16:31 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Dzięki, spróbuję. Tym bardziej, że Cinka, to ta paskuda co mi sika w łózko - przynajmniej będę miała pewność, że swej wściekłości nie odreaguje w mojej pościeli :ryk:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Nie paź 24, 2010 17:02 Re: L-ca.Wsparcie na zakup karmy/żwiru/wet zawsze mile widziane

Legnica pisze:8) jak Willow_ wróci,to bedzie musiała wziać ze dwa dni wolnego zeby doczytać 8) :lol:

Taaa ... czytam i czytam, i całe szczęście, że na pierwszej stronie wątku są wszystkie futrzaste, bo po drodze prawie straciłam rachubę.
Sporo się działo pod moją nieobecność ... bura trójka świetna, Bayer bezjajeczny i szarogęszący się Sasza ... no proszę jak ładnie Obrazek

Witam się serdecznie po powrocie z urlopu Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie paź 24, 2010 17:55 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Obrazek
Legnica

Post » Nie paź 24, 2010 19:51 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

No ja też w plecy z nowym przybytkiem 8) Ale już nadrobiłam :wink: :lol:
Śliczna nowa trójeczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za zdrówko wszystkich trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak tylko się nadarzy okazja to wpadnę na chwilę i coś podrzucę dla kotków 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie paź 24, 2010 20:17 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Obrazek
Przyjedź amyszko,przyjedź.Zapraszamy.
Tylko ten czas to lepiej zeby sie szybko znalazł,bo prawdopodobnie znów nas do szpitala wyślą.Na pewno jestem jeszcze dwa tygodnie,potem zobaczymy.
Legnica

Post » Nie paź 24, 2010 20:51 Re: L-ca.Tyle biedy w okół...

Legnica pisze:Obrazek
Przyjedź amyszko,przyjedź.Zapraszamy.
Tylko ten czas to lepiej zeby sie szybko znalazł,bo prawdopodobnie znów nas do szpitala wyślą.Na pewno jestem jeszcze dwa tygodnie,potem zobaczymy.

Jak tylko TŻ będzie miał jakiś wolny weekend do podskoczymy :ok: Oczywiście wcześniej upewnię się czy jesteś :ok:
Za Pawełka :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]