OTW-Dzieciaki...Prosze o zamknięcie watku!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 20:03 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

one nic nie złapały a w każdym razie nie u mnie bo moje ,po małym glutku u Mrusi są zdrowiutkkie-jak uprzejmie donosi moj TŻ-
ja myślę że one coś musialy mieć! i nawzajem z ParKingiem to sobie sprzedały.

strasznie to dlugo trwa i tak na prawdę to uczy ostrożności w przyjmiwaniu do DT przed wypuszczeniem poprzednich.
Moi weci wrecz twierdzą że jeśli chcę to robić z sensem to po wypuszczeniu jednych mam dyzynfekować wszystko i dopiero mogę przyjmować drugie-mówią że żadne oddzielne pokoje nie zdadzą egzaminu-i nie mam co się oszukiwać.

biedne małe-człowiek chce je uratować i im pomóc a czasem tylko niepotrzebnie przysporzy im cierpienia.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 23, 2010 20:08 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

wszystko wskazuje,ze ParKing im sprzedał.Miejski kociorek.Były razem więc mają to co on.Małe żyjąc na tym odludziu raczej nie miały stycznosci z chorobami.Reszta stada była odseparowana ,więc nie załapała. Przy przyjmowaniu tymczasów tylko kwarantanna zdaje egzamin.Oraz szczepienia na wejściu,jesli jest to mozliwe.U nas siedza w klatce.One były osobno,ale niestety razem.
tak to jest w tym "fachu".
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 28, 2010 17:01 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

co tu taka cisza?

jak Norki?
jak ParKing?

chyba już najdluższa choroba powinna się skonczyć..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 19:53 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

smarti pisze:co tu taka cisza?

jak Norki?
jak ParKing?

Niestety nie skończyła się do końca.Oczy małych padły całkowicie. Jesteśmy obecnie przy drugiej turze kropli.Tyłeczek małego dochodzi do siebie. Sa po leczeniu na koksydię.Zostały zaszczepione w niedzielę.Mają testy na białaczkę ujemne. Od wczoraj zaczęły kichać, szczególnie mały.
Koopale są juz ok.Dalej sa na diecie tj kuraku i kleiku ryżowym.Dołączyłam im już chrupki.Upasły się troszkę,nabrały brzucha i podrosły.Norek nadal starchobój, po wszelkie zabiegi przy nim zdecydowanie nie sprzyjaja. Ganiają po pokoju i demolują go.Szczególnie mała wszedzie wejdzie.

U ParKinga nie jest wesoło.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 28, 2010 20:13 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

ASK@ pisze:
smarti pisze:co tu taka cisza?

jak Norki?
jak ParKing?

Niestety nie skończyła się do końca.Oczy małych padły całkowicie. Jesteśmy obecnie przy drugiej turze kropli.Tyłeczek małego dochodzi do siebie. Sa po leczeniu na koksydię.Zostały zaszczepione w niedzielę.Mają testy na białaczkę ujemne. Od wczoraj zaczęły kichać, szczególnie mały.
Koopale są juz ok.Dalej sa na diecie tj kuraku i kleiku ryżowym.Dołączyłam im już chrupki.Upasły się troszkę,nabrały brzucha i podrosły.Norek nadal starchobój, po wszelkie zabiegi przy nim zdecydowanie nie sprzyjaja. Ganiają po pokoju i demolują go.Szczególnie mała wszedzie wejdzie.

U ParKinga nie jest wesoło.

biedne maluchy-co za świnstwo się do nich przyplątalo?
to byla/jest ta koksydia?
jeśli przytyły to przynajmniej wiadomo że zdrowieją..

strasznie mi ich żal..
ale pewnie są śliczne :) tylko takie biedne...
pan ciagle na nie czeka?

co to znaczy ze z ParKingiem niewesoło?? cos mu zagraża?

smarti

Post » Wto lis 02, 2010 20:13 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

:?: :kotek: :kotek: :kotek: :?:

smarti

[poprzednia]