Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Od wczoraj mam małe Norki. Dziś nie wygląda u nich ciekawie. Norka rano miała zaklejone całe oczko,czerwone i zaropiałe. Mały teraz takie zaczyna mieć. Norek ma "uciekające" kupki nadal.Pupina odparzona jest troche.U Norki także sie zdarza nie do końca pozostawiony w kuwecie wyciek.Cała jestem w urobku. Ale mają apetyt, pija wodę i bawia sie.Więc chyba nie jest tak źle. Jednak wątpię czy w przyszłym tygodniu będą nadawac sie do adopcjiZobaczymy co domek na to
ASK@ pisze:Iwona przecytuje:ASK@ pisze:Od wczoraj mam małe Norki. Dziś nie wygląda u nich ciekawie. Norka rano miała zaklejone całe oczko,czerwone i zaropiałe. Mały teraz takie zaczyna mieć. Norek ma "uciekające" kupki nadal.Pupina odparzona jest troche.U Norki także sie zdarza nie do końca pozostawiony w kuwecie wyciek.Cała jestem w urobku. Ale mają apetyt, pija wodę i bawia sie.Więc chyba nie jest tak źle. Jednak wątpię czy w przyszłym tygodniu będą nadawac sie do adopcjiZobaczymy co domek na to
Z tego co piszesz to syt jest bez większych zmian,ale oczko Norki mimo ze rano całe zaklejone to u mnie przestalo już być czerwone-może znowu trzeba dawać atecortin?
Mały miał piekne oba oczka czyli się pogorszyło,ale z kolei u mnie Norek nie moał jakiegos szlonego apetytu-jadl dosyć słabo albo wcale dlatego miał 1 kroplówkę,czyli wydawaloby się że to ze ma apetyt to oznaka poprawy.
Pupa małego,nasada ogonka i tył nóżek jest nieciekawa,więc przemywamy i smarujemy.U takich glutów to moment jak sie wszystko odparza.Widac,że bardzo go boli. Oczy poszły im już na dobre.Szczególnie prawe. U niej jest gorzej.Mała jest mimo wszystko żywa i chętna do zabawy.Mały na kolanach rozluźnia sie i pomrukuje. Trzymamy go często, by wpaciany krem mu sie wchłonął.Może mu przynosi to ulgę.
Mają apetyt i dlatego mam nadzieję,ze nic powazniejszego sie nie wykluje. Poczekamy, zobaczymy!
Boję sie o Biska, by czegoś nie załapał.Przy jego krtani to nie byłoby ciekawe.
Trzymajcie kciuki prosze.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za Biska
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U ParKinga jest niewielka poprawa ale daleko jeszcze do dobrego. Jeżdża codziennie na kroplówki. Biegunka mniejsza ale jeszcze leci. To chyba robi sie błędne koło. Co zje to wypłucze kroplówka.W poniedziałek na badania. Kał dali takze i w pon.będą wyniki.Oczy nadal zakrapiane.
smarti pisze:co u maluchów slychać?
Asia,obiecalaś mi podeslac spis stron ogł.,pamiętasz?
smarti pisze:co u maluchów slychać?
smarti pisze:smarti pisze:co u maluchów slychać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości