Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 19, 2010 12:40 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

danka05 pisze:Pragnę się podzielić z ciociami dobrą nowiną. Pawełek już je sam jak głodomor i nie ma biegunki, kupale jak namalowane. Gawełek jeszcze grymasi z jedzonkiem i nie robi żadnej kupki.
Miziam głaszczę masuję i proszę się o jakiegoś balaska ale on ma to w nosie.

Cieszę się ogromnie. Oby im się udało.
daj znać wieczorem czy wszystko gra. Dajesz radę z zabiegami?

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Wto paź 19, 2010 12:42 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

czyli do bazarku mamy:

-Biało bury miziak naramienny
-Burasem który już kilka razy uciekł przed kosą. Teraz jeden z silniejszych.
-Burasek który był w schronie od 2 dnia życia. Twarda sztuka.
-Bura dziewczynka
-Tylko ona przeżyła z czwórki swojego rodzeństwa

czy bura to ta sama ktora na zdjeciu gryzie palec?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto paź 19, 2010 12:51 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

MartynaP pisze:czyli do bazarku mamy:

-Biało bury miziak naramienny
-Burasem który już kilka razy uciekł przed kosą. Teraz jeden z silniejszych.
-Burasek który był w schronie od 2 dnia życia. Twarda sztuka.
-Bura dziewczynka
-Tylko ona przeżyła z czwórki swojego rodzeństwa

czy bura to ta sama ktora na zdjeciu gryzie palec?

Buro biały jest niesamowitym miziakiem i uwielbia spać na ramieniu. Jest tak subtelny, że cały czas mówimy do niego jak do dziewczynki.

Burasem który już kilka razy uciekł od kosy, też jest fantastycznym miziakiem i cały czas siedział by na kolanach.

Burasem od 2 dnia w schronie, ma przepiękne wielkie oczy i to on gryzie rękę ;) Uwielbia się całować, ale tylko usta usta ;) zresztą wszystkie nadstawiają główki do buziaczków i barankują.

Buraska ma wielkie uszy i fantastyczne umaszczenie. Też jest miniasta przeogromnie. Jak tylko wchodzę to wszystkie siedzą na kolanach. Skaczą po mnie jak szalone i mruczą.

Biało czarna krówka które przeżyła swoje rodzeństwo cały czas gada i również uwielbia pieszczochy. Wystawia brzucha do głaskania.

paulina777

Post » Wto paź 19, 2010 12:53 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

czyli 5 kociat do nadania imion czy sa jeszcze jakies na tych zdjeciach "zbiorczych" ?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto paź 19, 2010 12:55 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

MartynaP pisze:czyli 5 kociat do nadania imion czy sa jeszcze jakies na tych zdjeciach "zbiorczych" ?

wszystkie inne nie żyją.....

paulina777

Post » Wto paź 19, 2010 13:17 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

paulina777 pisze:
danka05 pisze:Pragnę się podzielić z ciociami dobrą nowiną. Pawełek już je sam jak głodomor i nie ma biegunki, kupale jak namalowane. Gawełek jeszcze grymasi z jedzonkiem i nie robi żadnej kupki.

Jak narazie tak tylko troszkę mnie senność dopada
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Wto paź 19, 2010 14:07 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

A ktory to jest ten pierwszy buro-biały? ja kojarze 2 buraski, z czego mniejszy umarl wczesniej, a drugi to Macius :( no i ostatni z miotu 4 krowek.. mi wychodzi, ze jest tylko jeden krowek teraz.... kurcze, gubie sie... :oops:

Edit: no tak, to ta dziewczynka, pierwsza z wyciagnietych... juz mi sie myli, zapominam, coraz nowe sa....

a w schronisku 2 nowe czarne maluchy...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto paź 19, 2010 14:22 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

Never pisze:A ktory to jest ten pierwszy buro-biały? ja kojarze 2 buraski, z czego mniejszy umarl wczesniej, a drugi to Macius :( no i ostatni z miotu 4 krowek.. mi wychodzi, ze jest tylko jeden krowek teraz.... kurcze, gubie sie... :oops:

Edit: no tak, to ta dziewczynka, pierwsza z wyciagnietych... juz mi sie myli, zapominam, coraz nowe sa....

a w schronisku 2 nowe czarne maluchy...

Biało bury chłopiec - owszem, wygląda jak dziewczynka, ale to jest chłopczyk. brat czarnego nietoperka, te z kartonu co je tak szybko zabrałyśmy.

paulina777

Post » Wto paź 19, 2010 14:26 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

danka05 pisze:
paulina777 pisze:

Jak narazie tak tylko troszkę mnie senność dopada

Hehehe, Hartuj się koleżanko! ;D Mi się nawet raz lekko zasłabło :roll:
Cały czas mocno trzymam kciuki, brak nam ozdrowieńców więc lepiej niech z tego wyjdą i ratują życie następnym biedakom tak jak moje ;)

paulina777

Post » Wto paź 19, 2010 17:05 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

paulina777 pisze:Nie mam nawet siły tego pisać.
Jestem zdruzgotana, wkurwiona.. Mam taką deprechę, że nie wiem co dalej.
Chyba kupię pistolet i będę po kolei zabijać każdego bydlaka który odda kocięta do schronu!

Czarno biały Maciuś który przeżył pp i miała zapalenie płuc przez zachłyśnięcie się pokarmem odszedł dzisiaj w nocy. KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A w piątek był jeszcze taki pełen życia - widać było, że jest chory i oddychanie sprawia mu trudność - ale wigor go nie opuszczał. Biedny Maciuś :(.

http://koty.web-20.pl/pliki/Macius.jpg
Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 20:46 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link

magbag

Od: Pt lis 27, 2009 10:50

Post » Wto paź 19, 2010 17:07 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

Bardzo współczuję...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 19, 2010 20:35 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto paź 19, 2010 21:49 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

Jest mi cholernie przykro. Jutro maluchy jadą na kontrolę jest szansa że zabiorę się z nimi i zrobimy fotki kociaków, które przeżyły do tej pory.... :(
Obrazek
Edit: Nie działąjący link.. i..MartynaP SUPER bazarek!!! :) Jutro ruszą kolejne :D :wink:
Obrazek Obrazek

Lottka

Od: Pon paź 04, 2010 23:09

Post » Śro paź 20, 2010 8:46 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

Obrazek

Obrazek

paulina777

Post » Śro paź 20, 2010 12:05 Re: Z 17 szkrabów z pp 9 nie zyje, pilnie pomoc fin,kolejne koty

MartynaP pisze:bazarek :ok: :ok:

viewtopic.php?f=20&t=118809

:kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]