Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 17, 2010 13:05 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Aniu-być może znajdzie sie domek dla jednej z koteczek-szczegóły na PW!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 17, 2010 13:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

To czekam na kontakt. :ok:

Cioteczki, nie zapominajcie też o dwóch czarnych braciach. One nie mogą zostać u Ewy, bo ma swoich 8 i jeszcze inne tymczasy.
A z ogłoszeń których było ponad 30 nikt nie zadzwonił. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie paź 17, 2010 14:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Pamiętamy Aniu,tylko domków nie ma :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 17, 2010 14:16 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Takie wiesci na niedziele to sa wspaniale! Mala Dzikuska i siostra! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dla czarnulkow tez sie cos znajdzie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie paź 17, 2010 17:22 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Dzisiaj dla odmiany Agacia pierwsza do mnie biegiem leciała z miaukoleniem radosnym, bo była pod blokiem, a Kaska dopiero się grajdała ze środka, ale już w połowie drogi wyprzedziła Agacię z jeszcze głośniejszym miauczeniem. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie paź 17, 2010 17:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Aniu, a budka styropianowa?
Nie ma żadnego miejsca, gdzie można by było taką postawić?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 17, 2010 18:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Tam nie może być budki bo zniszczą. One najwyżej będą zamknięte w środku, tak jak w tamtym roku było.

Ale się cieszę, że maluszki nie muszą być u mnie. Strasznie bałam się je narażać na FIPa.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 17, 2010 18:22 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Najważniejsze, żeby koteczki znalazły schronienie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 17, 2010 19:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Ale cudne wieści :ok: :piwa: :dance: :dance2: :dance:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 17, 2010 21:07 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Jeszcze jest troche czasu, zeby cos na zime wymyslic.

SecretFire

Post » Pon paź 18, 2010 7:08 Re: Czy nadejdzie...?"Znowu FIPzbiera żniwo-Frania[']maluszek[']

kasia86 pisze:Dzwoniłam właśnie do tej pani gdzie są teraz koteczki, powiedzieć dobra nowinę, że koteczki idą do tej malutkiej rudej koteczki ode mnie do Małej Dzikuski
a te drugie dwa do Jej siostry. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No, chyba ciężko by było o lepsze rozwiązanie. :1luvu: :ok: :ok:

To teraz przypomnę o jakie kociaki się rozchodzi :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Z dobrych wieści to jeszcze taka, że pani wysterylizowała już w czwartek tą sukę co zagryzła bebisia.

No, takich wieści się nie spodziewałam! :D Mała Dzikuska :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie ma co też ukrywać, że kotki są piękne i oby tylko zdrowe były. :ok: :ok: :ok: :ok:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon paź 18, 2010 14:53 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Dzisiaj rano jakiś pan zadzwonił do mnie z informacją, ze znalazł w środę bardzo wychudzonego małego kotka w trawie przed blokiem jak był na spacerze z psem. Dostał mój telefon z administracji.
Prosił o jego zabranie.... powiedziałam, ze pojadę jak wrócę od wetki z kotami około południa, ale że umarł mój Mieciu to kursowaliśmy z nim od weta do weta, i do Łodzi też.
Facet sam zadzwonił że czekają na nas, i cóż miałam zrobić, pojechałyśmy po brzdąca i przywieźliśmy do domku. To bardzo przytulaśny burasek i już śpi z córką do której sam wskoczył, żeby go tulić. Do buzi tylko podchodzi i się łasi. Wiek około 4 miesięcy.

Poszukuję dla nie tymczasu, pilnie. Teraz jest izolowany w pokoiku, ale czy to coś da? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 18, 2010 14:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają już domki :)))

Martwisz sie, ze cos u Ciebie w mieszkaniu jest niedobrego? Watpie Aniu, po prostu pozbieralas nieszczescie koszem i w duzej dawce.

SecretFire

Post » Pon paź 18, 2010 16:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszek szuka DT.

To maluszek, zobaczcie jaki przylepka :1luvu:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Błagam o dom dla niego! :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 18, 2010 18:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszek szuka DT.

:!: :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]