Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Me4ldujem, ze wcoraj moja Duza pojechała sobie na końcerta, bo dwie jej znajome szksypiały na łorkiestrowych szksypczah. Wróciła prawie o 10 w nocy, a ja biedna byłam głodnaaaaaaaaaaaaaa
Inka
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Me4ldujem, ze wcoraj moja Duza pojechała sobie na końcerta, bo dwie jej znajome szksypiały na łorkiestrowych szksypczah. Wróciła prawie o 10 w nocy, a ja biedna byłam głodnaaaaaaaaaaaaaa
Inka
jakrze głodna Stefcia pżerarzona
kociczka39 pisze:Oh tu tsza hyba pogadósiać z ekipom na temat Inkowej Durzej cosik hmmm
Myszka mysli
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Me4ldujem, ze wcoraj moja Duza pojechała sobie na końcerta, bo dwie jej znajome szksypiały na łorkiestrowych szksypczah. Wróciła prawie o 10 w nocy, a ja biedna byłam głodnaaaaaaaaaaaaaa
Inka
jakrze głodna Stefcia pżerarzona
No bo Duża zawse nam o 7 wieczorem kolację daje, a w piąntek o 6 sobie poszła i tylko hrópki nam zostawiłaaaaaaaaaa!

Flortee pisze:cóż tu gadać- albo sie zawezmie jakas straż dla zwierząt albo przestanie Inka marudzić i bedzie jadła chrupki jak kazdy normalny kotek agent
Flortee pisze:cóż tu gadać- albo sie zawezmie jakas straż dla zwierząt albo przestanie Inka marudzić i bedzie jadła chrupki jak kazdy normalny kotek agent
MaryLux pisze:Flortee pisze:cóż tu gadać- albo sie zawezmie jakas straż dla zwierząt albo przestanie Inka marudzić i bedzie jadła chrupki jak kazdy normalny kotek agent
Inka nigdy nie była normalnym kotkiem
Duża
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:Flortee pisze:cóż tu gadać- albo sie zawezmie jakas straż dla zwierząt albo przestanie Inka marudzić i bedzie jadła chrupki jak kazdy normalny kotek agent
Inka nigdy nie była normalnym kotkiem
Duża
normalny kotek Agent Pzyjaciołek napiszał a to jeszt wyżwanie Stefcia potwfierdża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Silverblue i 9 gości