Moj Wedelek slodziutki

Moderator: Estraven
Moj Wedelek slodziutki

joshua_ada pisze:Haniu, a mi przyszło do głowy takie powiedzenie: "Tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać."![]()
No bo Lili poczuła się super bezpiecznie, to jest jej gniazdko i tu mogłaby rodzić kociaki - to z jej punktu widzenia. Pewnie dopiero teraz, bo jak mi mówiłaś, ona ma przyhamowane rozwijanie. Może dopiero teraz jakieś hormony ruszyły.
Trzymam kciuki za pomoc wetki, wiem, że dla Lili sterylka może być sporym obciążeniem. Ale na pewno coś się uda wymyślić, nawet jeśli nie sterylka.
Swoją drogą, to łobuziara jedna no!![]()
![]()
![]()
czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kota Moze ktos ma ochote swoich mruczkow fotke tam poslac? 
MaryLux pisze:Spamuję. Prosimy o głosowanie w wątku: viewtopic.php?f=1&t=117864 (ja głosowałam naSpamuję. Prosimy o głosowanie w wątku: viewtopic.php?f=1&t=117864 (ja głosowałam na Kociamę) Kociamę)
Kociara82 pisze::1luvu: czy ktos z was kupuje CHWILA DLA CIEBIE? w najnowszej jest koci konkurs na najpiekniejszego kota w Polsce. Moze byc rasowy, moze byc dachowcem. Sa fajne nagrodu, pieniezne, karma i kacesoria dla kota Moze ktos ma ochote swoich mruczkow fotke tam poslac?

Kociara82 pisze:a kto wie... tam nawet za mniejsce od jakiegos tam do 40 jest nagroda 150 zl. A poza tym niech zobacza wszyscy, niech swiat ujrzy, jakie to piekne stwoezenia sa, niech zobacza ci zwlaszcza, co uwazaja koty za pchlarzy, ochydne itp...![]()
Choc moim zdaniem ten konkurs jest troszke taki... hmmm... trudny no i niesprawiedliwy. Nie ma przeciez kota brzydkiego, kazdy swoj urok i czar ma, a w oczach swoich Duzych sa naaaaaaaaaaaaaaaajjjjj naaaaaaaaaaajjjjjjjjpieknieszymi istotami na swiecie
Kociara82 pisze:od czego sa miauowicze

Kociara82 pisze:ale na swoje chyba nie beda mogli glosowac, wiec beda glosowali na inne koty..
kalair pisze:Piękna mała Vega! I Oliwcia cudna! Buziaczki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości